Ρόδος: "Μποφόρ" αγανάκτησης κατά της ΔΕΗ με τις απανωτές διακοπές ρεύματος

Μποφόρ αγανάκτησης προκαλούν σε χιλιάδες ροδίτες οι συνεχιζόμενες (ακόμα και σήμερα) διακοπές του ηλεκτρικού ρεύματος, σε πολλές περιοχές του νησιού μας.

Σήμερα το πρωί (λίγο μετά τις 10) πολλές περιοχές της Ρόδου έμειναν χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα στην πόλη της Ρόδου, καθώς επίσης και στη Θεολόγο, Ιαλυσό και Κρεμαστή κ.α.

Η... ΔΕΗ "άλλαξε τα φώτα" χθες το βράδυ και σε χιλιάδες κατοίκους του Αρχαγγέλου, της Νότιας Ρόδου, σε χωριά της δυτικής πλευράς του νησιού και εντός πόλεως Ρόδου, πιθανότατα εξαιτίας των ακραίων καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν.

Χαρακτηριστικό είναι επίσης ότι στα χωριά  Ψίνθο και Κολύμπια έγινε διακοπή ρεύματος χθες στις 10 το βράδυ και μέχρι σήμερα δεν έχει επανέλθει η ηλεκτροδότηση!

Σήμερα πάντως που ο καιρός δεν παρουσιάζει προβλήματα, θεωρείται απαράδεκτο, ανεπίτρεπτο και ανεξήγητο ένα τέτοιο γεγονός και οι αρμόδιοι σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να δώσουν εξηγήσεις στους χιλιάδες καταναλωτές που ταλαιπωρήθηκαν, σε τι οφείλονται αυτές οι απανωτές διακοπές του ρεύματος (έστω και μικρής διάρκειας) και βέβαια πως σκοπεύουν να θωρακίσουν το σύστημα ηλεκτροδότησης έτσι ώστε να περιοριστούν στο ελάχιστο.