Και η Εθνική ομάδα στο Rhodes Tour

Τη μεγάλη σημασία των διεθνών ποδηλατικών αγώνων στη Ρόδο δείχνει και η παρουσία της Εθνικής μας ομάδας μέσα στον Μάρτιο, τόσο στο Γκραν Πρι όσο και στον Γύρο του νησιού.

Τη συμμετοχή της αποστολής αυτής ανακοίνωσαν οι διοργανωτές αφού θα έχει ένα δυνατό σύνολο με εμπειρία από διεθνείς αγώνες και φιλοδοξία να πετύχει κάτι καλό.

Πρόκειται για ποδηλάτες που έχουν συμμετοχή σε επαγγελματικές ομάδες και συλλόγους επιπέδου γενικώς με επιτυχίες και θέσεις στην πρώτη εξάδα όταν είχαν παρουσία στους διεθνείς αγώνες.

Υπενθυμίζεται πως οι αγώνες θα γίνουν την 3η Μαρτίου όσον αφορά το Γκραν Πρι και από 8 έως 10 του ίδιου μήνα σε τρία ΕΤΑΠ για τον Γύρο Ρόδου.

Είναι χαρακτηριστικό άλλωστε πως και φέτος θα συμμετάσχουν ομάδες από τέσσερις ηπείρους με δυνατά ονόματα που επιλέγουν τη Ρόδο για τους αγώνες και την προετοιμασίας τους συμβάλλοντας στην ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού.

Ο Ροδήλιος με τη Sports Tours Hellas είναι οι διοργανωτές που έχουν την υποστήριξη από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, τον Δήμο Ρόδου και το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου.