Η ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου θα υποδεχθεί απόψε στη Ρόδο τον υποψήφιο ευρωβουλευτή Γ. Κρεμλή

Τον υποψήφιο Ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας από τη Ρόδο κ. Γιώργο Κρεμλή θα υποδεχτεί με ιδιαίτερη χαρά η ΝΟ.Δ.Ε Δωδεκανήσου σε συνεδρίαση που θα πραγματοποιηθεί σήμερα 21/2/2019 στις 20:30 στα γραφεία της στη Ρόδο.

Η ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Γιώργου Κρεμλή στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας για την Ευρωβουλή προκάλεσε ικανοποίηση στα μέλη και στελέχη της παράταξής  μας στη Δωδεκάνησο αφού στο πρόσωπο του θα εκπροσωπηθούν με τον καλύτερο τρόπο οι νησιώτες μας.

Έμπειρο στέλεχος, με σημαντικές ευρωπαϊκές περγαμηνές και διακρίσεις, με γνώσεις των προβλημάτων του Αιγαίου,  είμαστε σίγουροι ότι  Γιώργος  Κρεμλής θα δικαιώσει και τις δικές μας προσδοκίες αλλά και του προέδρου μας που αποφάσισε να τον συμπεριλάβει στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας.

Στην αποψινή συνεδρίαση τα μέλη της ΝΟ.Δ.Ε Δωδ/σου μαζί με το υποψήφιο ευρωβουλευτή μας θα χαράξουμε τη νικηφόρο πορεία προς τις ευρωεκλογές.

Η οργανωμένη Νέα Δημοκρατία στη Δωδεκάνησο θα στηρίξει με όλες τις δυνάμεις της την υποψηφιότητα του άξιου Γιώργου Κρεμλή. Η εκλογή του στο Ευρωκοινοβούλιο θα είναι μια νίκη όλων μας αφού θα μας εκπροσωπήσει με τον καλύτερο τρόπο στα ευρωπαϊκά όργανα με στόχο την ανάπτυξη και την ευημερία των νησιωτών μας.