Βίντεο: Ξέσπασε στον Star η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη: "Ζω για να τους δω να τους βάζουν μέσα."

Οι γονείς της Ελένης Τοπαλούδη πέταξαν  το πρωί από την Αλεξανδρούπολη με προορισμό τη Ρόδο -μέσω Αθήνας- για να καταθέσουν στον ανακριτή. Στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος μίλησε στην κάμερα του Star και τα όσα είπε προκαλούν συγκίνηση. 

«Είναι φοβερό αυτό που ζω, να μην το ζήσει καμία μάνα, να στείλει παιδί για σπουδές και να το πάρει νεκρό με τον πιο φρικιαστικό τρόπο. Θέλω όλοι οι υπαίτιοι της συμφοράς μας να πληρώσουν με το χειρότερο τρόπο» ανέφερε. 

«Εμένα μου έχουν σκοτώσει όλα τα συναισθήματα, την καρδιά μου και την ψυχή μου, το μυαλό μου, όλα τα πήρανε. Εγώ ζω αυτή τη στιγμή να τους βάλω όλους μέσα και να πω σε αυτές τις μάνες ότι γεννήσανε τέρατα, δεν τα αγαπήσανε αυτά τα παιδιά, δεν τα αγκαλιάσανε ποτέ, δε μιλήσανε ποτέ, τίποτα. Τέρατα με γκλομπς μόνο και με σουγιάδες, κοινό μυστικό όλοι το ξέρουν τι ήταν εκεί μέσα αυτοί οι αλήτες από κούνια, τσογλάνια από κούνια» πρόσθεσε ακόμη. 

Οι γονείς της άτυχης φοιτήτριας θα καταθέσουν αύριο Παρασκευή στις 12 το μεσημέρι στην ανακρίτρια Ρόδου. Θα δώσουν στοιχεία για τα απειλητικά μηνύματα που δεχόταν η κόρη τους.

Μάλιστα όπως αποκάλυψε το Star οι γονείς της, πρόκειται να δώσουν στην ανακρίτρια τα ονόματα  δυο τουλάχιστον νεαρών που φέρονται  να απειλούσαν μέσω των social media την άτυχη φοιτήτρια. Μάλιστα η μητέρα της είπε on camera ότι δεν έχει το κουράγιο να ξαναπάει στη Ρόδο.