Δύναμη Αλλαγής Κω: Ο κ. Νικηταράς απέναντι στην πρόσκληση για διάλογο το έβαλε στα πόδια και κρύφτηκε

Από τη δημοτική παράταξη ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ-ΚΩΣ 2023 εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

“Ο κ. Νικηταράς, απέναντι στην πρόσκληση για ανοιχτό διάλογο μπροστά στους πολίτες, έκανε το μόνο πράγμα που ξέρει: το έβαλε στα πόδια και κρύφτηκε.

Ακόμα και τον κ. Καΐσερλη ή τον κ. Καματερό να είχαμε προτείνει ως συντονιστή των ανοιχτών συζητήσεων μεταξύ των υποψηφίων δημάρχων, πάλι ο κ. Νικηταράς δεν θα κατέβαινε στο γήπεδο. Γιατί δεν μπορεί να σταθεί.

Η αδυναμία του να αρθρώσει δημόσιο λόγο, η έλλειψη προγραμματικών θέσεων για την επόμενη μέρα αλλά και ο φόβος της σύγκρισης του ελάχιστου έως ανύπαρκτου έργου της προηγούμενης περιόδου με αυτό της δημοτικής αρχής, τον οδηγούν στο να αποφύγει τον ανοιχτό και δημόσιο διάλογο. Ας βγάλει λοιπόν τότε τη δημοσκόπηση που παρήγγειλε αφού δεν θέλει να κάνει διάλογο.

Επικαλείται το ηθικό έρεισμα, με τη διαφορά ότι οι πολίτες είναι αυτοί που κρίνουν ποιος το διαθέτει. Και η πλέον πρόσφατη κρίση των πολιτών, απέδειξε ότι το δικό του ηθικό έρεισμα χάθηκε κάπου ανάμεσα στις “συνεργατικές” και τη ΒΙΜΕΛ.

Ο κ. Νικηταράς φοβάται τους πολίτες, άλλωστε άλλοι τον έβαλαν μπροστά. Για τον κ. Νικηταρά οι πολίτες είναι “αρένα” και όχλος. Ιδίως όταν μπορεί να του κάνουν και ενοχλητικές ερωτήσεις για τις οποίες δεν έχει απαντήσεις.

Οι πολίτες της Κω όμως απέδειξαν ότι μπορούν να συζητούν με ευπρέπεια. Το έχουν αποδείξει στις λαϊκές συνελεύσεις των τεσσάρων προηγούμενων χρόνων, το απέδειξαν στον απολογισμό έργου της δημοτικής αρχής που έγινε στον Ορφέα.”