Θα κατατεθούν ξανά οι προτάσεις για την διάβρωση των παραλιών της Ρόδου

Θα κατατεθούν ξανά  οι προτάσεις για την διάβρωση των παραλιών της Ρόδου

Θα κατατεθούν ξανά οι προτάσεις για την διάβρωση των παραλιών της Ρόδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 354 ΦΟΡΕΣ

Θα κατατεθούν εκ νέου οι δύο προτάσεις για την αντιμετώπιση του φαινόμενου της διάβρωσης στο νησί της Ρόδου, αυτή τη φορά από τον Δήμο.

Υπενθυμίζεται ότι, όπως έγινε γνωστό τις προηγούμενες ημέρες, η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης της Περιφέρειας, απέρριψε και τις δύο προτάσεις που είχε καταθέσει το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Νότιας Δωδεκανήσου στο επιχειρησιακό πρόγραμμα «Νότιο Αιγαίου 2014-2020 για χρηματοδότηση της αντιμετώπισης του φαινομένου της διάβρωσης των ακτών στο νησί της Ρόδου.

Όπως έγραψε η «Ροδιακή», οι προτάσεις που απορρίφθηκαν από την ΕΥΔ αφορούσαν έργα που προτείνονταν για την περιοχή της Κρεμαστής και για την περιοχή της Σορωνής.

Πιο συγκεκριμένα, και οι δύο προτάσεις ύψους δαπάνης 1,4 εκατ. ευρώ και 2,14 εκατ. ευρώ αντίστοιχα απορρίφθηκαν με την αιτιολογία ότι το Λιμενικό Ταμείο δεν έχει αρμοδιότητα εκτέλεσης των έργων αλλά και επειδή δεν υποβλήθηκαν εμπρόθεσμα στοιχεία που ζήτησε η υπηρεσία.

Έτσι, όπως έγινε γνωστό, μετά από την παραπάνω εξέλιξη, αποφασίστηκε να κατατεθούν εκ νέου οι προτάσεις, αυτή τη φορά όμως από τον Δήμο της Ρόδου και όχι από Νομικό του Πρόσωπο.

Διαβάστε ακόμη

Συνέχιση των κινητοποιήσεων των εργαστηριακών ιατρών του Ι.Σ.Ρ.

Μείωση των ασφαλιστικών εισφορών κατά 50% για την off season περίοδο θα αιτηθούν οι ξενοδόχοι με στόχο την επιμήκυνση της σεζόν

Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Δωδεκανήσου: 24ωρη Πανυπαλληλική Απεργία, Τρίτη 21 Μαΐου 2024

Επίτιμος διδάκτορας ο Μητροπολίτης Ρόδου

Ενθαρρυντικά ξεκινάει η σεζόν για τη ΔΕΡΜΑΕ

Συνέδριο για τον ρόλο της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη διεξάγεται στη Ρόδο

Ιακ. Γρύλλης: «Επιχειρείται η ηθική και οικονομική εξόντωσή μου»

54 προσλήψεις από τον δήμο Ρόδου για την προστασία των δασών