The biggest 80s και 90s party με αγαπημένους τραγουδιστές στη Ρόδο

The biggest 80s και 90s party με αγαπημένους τραγουδιστές στη Ρόδο

The biggest 80s και 90s party με αγαπημένους τραγουδιστές στη Ρόδο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 593 ΦΟΡΕΣ

Μετά από παρά πολλά χρόνια οι 5 θεοί της δεκαετίας των 80s 90s έρχονται για πρώτη φορά όλοι μαζί στη Ρόδο για να μοιραστούν την ίδια σκηνή σε ένα πάρτι που θα διαρκέσει πάνω από 5 ώρες! Εσύ αντέχεις;

Η θεά των 90s ΜΑΝΤΩ μαζί με τον καταστροφέα των stage ΜΠΙΓΑΛΗ, τον διαχρονικό λόρδο των soundtrack του ελληνικού κινηματογράφου και όχι μόνο..... ΔΑΚΗ συναντούν το τρελοκομείο, onewomanshow Πωλίνα και την πάντα σέξι και καλοκαιρινή Σοφία Αρβανίτη σε μια νύχτα που θα σας ταξιδέψει στο χρόνο και θα τη θυμάστε για καιρό!

Ποιος δεν έχει επικαλεστεί τον Θεό Απόλλωνα, χορεύοντας του «Αιγαίου τα blues», ποια δεν έχει τραγουδήσει «στοιχηματίζοντας», για την επιστροφή του πρώην της, ποιος άντρας που σέβεται τον εαυτό του δεν αναρωτήθηκε πότε θα κεράσει την καλή του «Τσάι με λεμόνι στο μπαλκόνι»; Ακόμη, πόσες φορές δεν νιώσαμε αβοήθητοι σαν «Ρούχο δανεικό», κουλ μες στη «Θωρακισμένη Μερσεντές» και υποταγμένοι στην καψούρα για το χατίρι της «μικρής μέλισσας»; Ετοιμαστείτε να πάμε για τρελές στις Σεϋχέλλες με χρώμα σοκολατί για να μιλάμε για Καλοκαίρια όλο το χρόνο!

Οι αγαπημένοι μας τραγουδιστές – αστέρες της ποπ πρόκειται να βάλουν φωτιά στην πίστα σε ένα κολασμένο χορευτικό party όπου όλα επιτρέπονται.

Αν κι εσένα σε έχουν στοιχειώσει οι στίχοι των τραγουδιών τους και τα αναγνωρίζεις από την πρώτη τους νότα, αν οι αναμνήσεις από τα παιδικά και εφηβικά party στα οποία ξεφάντωνες με τα hit τους είναι ακόμη χαραγμένες ανεξίτηλα στο μυαλό και την καρδιά σου, αν είσαι επιρρεπής στις ένοχες απολαύσεις (ένοχες επειδή είναι απολαύσεις) κι αν τέλος πάντων δεν βρίσκεις στο fb τον -τη συμμαθήτρια – ανεκπλήρωτο έρωτα, δώσε κι εσύ το αγωνιστικό σου “παρών”, ίδρωσε τη φανέλα και κοίτα προσεκτικά στον χώρο: μπορεί ο -/η διπλανός/-ή σου κάτι να σου θυμίσει..

Προσοχή: Η ατμόσφαιρα θα είναι αποπνικτική λόγω εκρηκτικών συναισθημάτων και ο χώρος αυστηρά ακατάλληλος για σοβαροφανείς! Οι μεταμφιέσεις επιτρέπονται!!

Τετάρτη 6 Μαρτίου
Μουσική σκηνή Colorado


Οι πόρτες ανοίγουν 21.30
Έναρξη προγράμματος 22.30
Τιμή προπώλησης: 13 €
Τιμή εισόδου: 15 €
Τηλ. πληροφοριών & κρατήσεων: 6940616800 / 2241075120
Διοργάνωση: 12ηχος

Διαβάστε ακόμη

Ανοικτό πάρτι σήμερα στη Ρόδο για τη στέψη του Καρόλου

Πέντε προτάσεις για ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς στη Ρόδο

Το “3rd Rhodes Salsa Weekend” είναι γεγονός!

Στη ραδιοφωνική οικογένεια του «Μελωδία Ρόδου» μπαίνει o Ν. Μουρατίδης

«Στην αγκαλιά σου»: Κυκλοφόρησε το νέο single του Ροδίτη ερμηνευτή, Νίκου Κυπριώτη

Σήμερα η συναυλία της Έλενας Παπαρίζου

Συναυλία στην Ιαλυσό

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στη Ρόδο!