Η Δωδεκανησιακή Μέλισσα τσικνίζει στην Ωβέρνη

Η Δωδεκανησιακή Μέλισσα καλεί τους φίλους και τα μέλη της στην Ωβέρνη για το παραδοσιακό γλέντι της Τσικνοπέμπτης.  

Έτσι, σήμερα 28 Φεβρουαρίου, μετά τις 8 το βράδυ, η Επιτροπή Ρόδου του συλλόγου «Δωδεκανησιακή Μέλισσα», καλεί τα μέλη και τους φίλους της να διασκεδάσουν μαζί στο εστιατόριο «Ωβέρνη» στην είσοδο της Μεσαιωνικής Πόλης, με καλό φαγητό, εκλεκτό κρασί, ψητά στα κάρβουνα.

Η βραδιά θα πλαισιώνεται με εκλεκτή μουσική από τον Αντώνη Κυζούλη στο πιάνο, την Άννα Βούη και τον Μιχάλη Μαντικό στο τραγούδι. Το ρεπερτόριο, μουσική ελλήνων κυρίως συνθετών, από τον Αττίκ και τον Σουγιούλ μέχρι τον Χατζηδάκι, τον Θεοδωράκη, τον Χατζηνάσιο, τον Ξαρχάκο τον Νικολόπουλο και άλλους! Η εκδήλωση είναι μια ακόμα ευκαιρία για τη στήριξη με υποτροφία, άπορου Δωδεκανήσιου φοιτητή.

Σε μια εποχή με τόσες ανάγκες, με τη βοήθεια των Ροδίων, η Δωδεκανησιακή Μέλισσα Παράρτημα Ρόδου, με όλες τις δυνάμεις που διαθέτει, καταφέρνει να δίνει ελπίδα και ουσιαστική στήριξη στην εκπαίδευση,  Θα υπάρξουν εκπλήξεις!
 Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να κλείσουν τραπέζι έγκαιρα στα τηλέφωνα 6942 234 448 και 6942 234 449 για να πάρουν τις προσκλήσεις τους.

Τσικνοπέμπτη στην Ωβέρνη
28 Φεβρουαρίου
Ώρα 20:00