Καλή επίδοση από τον Μαυράκη στο πανελλήνιο  πρωτάθλημα κολύμβησης

Tο  Χειμερινό Πρωτάθλημα, στο Κολυμβητήριο του Πειραιά , έκλεισε με την παρουσία του Κυριάκου Μαυράκη του Υγρού Στίβου Ρόδου  να κολυμπάει στα 1500 μ. ελεύθερο Εφήβων, στη διπλής (17 και 18 ετών) ηλικίας αυτή κατηγορία και όντας 17χρονος, πλήρωσε το τίμημα να έχει πολλούς 18χρονους να αντιμετωπίσει και να τερματίσει στη φυσιολογική για αυτή την εποχή, 10η θέση.

Κολύμπησε περίπου κοντά στην ατομική του επίδοσή και πλέον έχοντας γνώμονα την εμφάνισή του αυτή και ξεκάθαρη την εικόνα των αντιπάλων του, έχει πλήρη γνώση της αγωνιστικής κατάστασης της κατηγορίας για την επόμενη χρονιά όπου αυτός θα είναι 18χρονος και με τη λογική βελτίωση του 12μηνου θα βρίσκεται σε θέσεις διάκρισης.

Είναι μια κυνική αλλά και ρεαλιστική αντιμετώπιση των δεδομένων μιας και η Ελλάδα έχει φοβερή ανάπτυξη στην κολύμβηση και οι χρόνοι των παιδιών έχουν μεγάλη βελτίωση, έχοντας πλησιάσει το κορυφαίο διεθνές επίπεδο, ειδικά σε αυτό το ηλικιακό πλαίσιο.

Ο νεαρός αθλητής του Υγρού Στίβου Ρόδου έχει ήδη αρχίσει την προετοιμασία του για τον θερινό κύκλο, διανύοντας πολλά χιλιόμετρα κολύμβησης σε καθημερινή βάση και σε συνδυασμό με την κορύφωση σε μια εποχή χωρίς σχολικές υποχρεώσεις όπως είναι ο Ιούλιος, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα θα βελτιώσει σίγουρα το RANKING του, όπου αναμένεται να τον φέρει στην οχτάδα του Τελικού.