Έτοιμος για δεύτερη θητεία ο Καλύμνιος Κρις Αλαχούζος

Εκλογές με μεγάλο ενδιαφέρον για την Κάλυμνο, αφού ο νυν Δήμαρχος του Τάρπον Σπρινγκς ο Καλύμνιος Χρυσόστομος (Κρις) Αλαχούζος διεκδικεί την επανεκλογή του για δεύτερη θητεία.

Αντίπαλός του αυτή τη φορά είναι ο πρώην Δήμαρχος του Τάρπον Σπρινγκς Nτέιβιντ Αρτσι (David O. Archie) τον οποίο διaδέχθηκε το 2016 ο Κρις Αλαχούζος, δεδομένου ότι ο πρώτος είχε συμπληρώσει ήδη δύο συνεχόμενες θητείες.

Να θυμίσουμε ότι πριν τρία χρόνια, τον Μάρτιο του 2016, ο Κρις Αλαχούζος είχε κερδίσει τις εκλογές με σχετική άνεση. Με 18 περίπου μονάδες διαφορά από τον αντίπαλό του έχοντας λάβει συνολικά 4.286 ψήφους, δηλαδή το 58.72% του εκλογικού σώματος.

Στην τριετία που πέρασε ο Κρις Αλαχούζος έχει να παρουσιάσει σημαντικό και ουσιαστικό έργο για την εξυπηρέτηση και προς όφελος των κατοίκων της πόλης, ενώ είναι έτοιμος να συνεχίσει με πολλά άλλα προγράμματα.

Οι εκδηλώσεις που μέχρι τώρα έχουν γίνει από τον Κρις Αλαχούζο στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας του, έχουν στεφθεί με μεγάλη επιτυχία και με τη συμμετοχή πάρα πολύ κόσμου.

Όχι μόνο η Καλυμνιακή και η Ελληνική παροικία βρίσκονται στο πλευρό του Κρις Αλαχούζου αλλά όπως όλα δείχνουν τον στηρίζει και η πλειονότητα των κατοίκων του Τάρπον Σπρινγκς.

Πηγή: kalymnos-news.gr