Δίνουμε ΟΛΟΙ δυναμικό “παρών” στην εκδήλωση με τον πρόεδρο Κυριάκο Μητσοτάκη στη Ρόδο

Δίνουμε ΟΛΟΙ δυναμικό “παρών” στην εκδήλωση με τον πρόεδρο Κυριάκο Μητσοτάκη στη Ρόδο

Δίνουμε ΟΛΟΙ δυναμικό “παρών” στην εκδήλωση με τον πρόεδρο Κυριάκο Μητσοτάκη στη Ρόδο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 276 ΦΟΡΕΣ

Γράφει ο
Δρ. Στέφανος I. Δράκος
Δρ. Πολιτικός Μηχανικός Α.Π.Θ.
Πολιτευτής Δωδεκανήσου Ν.Δ.
Μέλος Μητρώου Πολιτικών Στελεχών Ν.Δ.
Μέλος Τομέα Μεταφορών & Υποδομών Ν.Δ.

Με αφορμή την επίσκεψη του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη στο νησί της Ρόδου, ο πολιτευτής Δωδεκανήσου της Νέας Δημοκρατίας και δημοτικός σύμβουλος Ρόδου Δρ. Στέφανος Ι. Δράκος, προχώρησε στην κάτωθι δήλωση:

«Η επίσκεψη του προέδρου μας και αυριανού πρωθυπουργού αυτοδύναμης κυβέρνησης Κυριάκου Μητσοτάκη, στη Ρόδο, αύριο Τετάρτη 6 Μαρτίου 2019, σηματοδοτεί την πολιτική αλλαγή για τη χώρα, τα Δωδεκάνησα και τη Ρόδο.
Μία πολιτική αλλαγή, που θα γίνει πράξη το 2019 με τη δική μας στήριξη. Με τη στήριξη όλων των ανώνυμων Νεοδημοκρατών, όλων των Δωδεκανησίων.

Την Τετάρτη 6 Μαρτίου 2019 και ώρα 14.00, οφείλουμε όλοι να δώσουμε δυναμικό “παρών” στην ανοιχτή πολιτική εκδήλωση με ομιλητή τον πρόεδρο της καρδιάς μας και των Ελλήνων Κυριάκο Μητσοτάκη.

Την Τετάρτη 6 Μαρτίου 2019 και ώρα 14:00, δίνουμε όλοι ραντεβού στην αίθουσα του Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης «Νεστορίδειον Μέλαθρον» στη Ρόδο, στην ανοικτή πολιτική εκδήλωση του προέδρου μας Κυριάκου Μητσοτάκη, με θέμα: «Εκλογές για την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου».

Όλοι μαζί αποδεικνύουμε πως η Νέα Δημοκρατία είναι ένα μεγάλο λαϊκό κόμμα που εκφράζει και υπηρετεί τους πολλούς, τις ελπίδες, τις προσδοκίες, την ανάπτυξη. Δίνουμε όλοι δυναμικό “παρών” και αποδεικνύουμε πως η Νέα Δημοκρατία είναι η οικογένεια όλων.
Η δύναμη των πολιτών, η νίκη των παιδιών μας».

Διαβάστε ακόμη

Μ. Κόνσολας: «Εξετάζεται η αναγκαιότητα δημιουργίας αποκεντρωμένων παραρτημάτων της Αρχής Πολιτικής Αεροπορίας, σε Ρόδο και Κω»

Γιάννης Παππάς Υφυπουργός Ναυτιλίας: «Παράταση στις προθεσμίες για τα χωρίς άδεια καταστήματα σε χερσαίες ζώνες λιμένων»

Μ. Κόνσολας: «Ενεργειακή μετάβαση των νησιών με έργα και νέα χρηματοδοτικά εργαλεία»

Ενισχύεται το Κτηματολόγιο Ρόδου με τρεις μηχανικούς - Συνάντηση Μίκας Ιατρίδη με τον Υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κωνσταντίνο Κυρανάκη

Την ίδρυση Ενιαίου Επαγγελματικού Γυμνασίου και Λυκείου στην Κω, ζητά ο Μάνος Κόνσολας

Παρέμβαση του Μάνου Κόνσολα για την ενίσχυση του ΠΠΙ Κάσου και τις διακομιδές

Γ. Παππάς Υφυπουργός Ναυτιλίας: «Εκπτώσεις σε ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια για τη μετάβαση αναπληρωτών εκπαιδευτικών στην περιοχή τοποθέτησής τους»

Γιάννης Παππάς: Λύση από τον υφυπουργό Ναυτιλίας για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα στα πλοία