Οι ακολουθίες της Σαρακοστής

Οι ακολουθίες  της Σαρακοστής

Οι ακολουθίες της Σαρακοστής

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 624 ΦΟΡΕΣ

Εκ της Ι. Μητροπόλεως Ρόδου ανακοινούται το κάτωθι πρόγραμμα των καθ’ ημέραν Ακολουθιών της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής στους Ιερούς Ναούς της πόλεως Ρόδου.

Κάθε Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη στις 5.00 το απόγευμα τελείται η Ακολουθία του Μεγάλου Αποδείπνου.
Κάθε Τετάρτη τελείται η Θεία Λειτουργία των Προηγιασμένων Δώρων

• από 7.00 έως 9.00 το πρωϊ στις Ενορίες: Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, Αγ. Αναστασίας, Αγ. Σκέπης, Αγ. Αποστόλων, Αγ. Γεωργίου Άνω, Αγ. Γεωργίου Κάτω, Αγ. Δημητρίου Ροδινίου, Αγ. Νικολάου, Αγ. Παντελεήμονος, Αγ. Φανουρίου και Αναλήψεως του Κυρίου.

• από 6.00 έως 8.00 το απόγευμα στις Ενορίες: Μητροπ. Ναός Εισοδίων Θεοτόκου, Αγ. Αναργύρων, Αγ. Δημητρίου (παλ. Κοιμητ.), Αγ. Ιωάννου, Αγ. Χριστοφόρου και Εισοδίων Θεοτόκου Νεοχωρίου.

Κάθε Παρασκευή από 7.00 έως 9.00 το πρωΊ τελείται η Θεία Λειτουργία των Προηγιασμένων Δώρων και από τις 7.00 το απόγευμα, η Ακολουθία του Μικρού Αποδείπνου και των Χαιρετισμών προς την Υπεραγία Θεοτόκο. Στον Αγ. Φανούριο η Ακολουθία των Χαιρετισμών αρχίζει στις 5.30 το απόγευμα.

Κάθε Κυριακή των Νηστειών σε όλους τους Ναούς τελείται η Θεία Λειτουργία του Μ. Βασιλείου από 7.00-10.00 το πρωί και ο Κατανυκτικός Εσπερινός στις 5.00 το απόγευμα στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου, μετά το πέρας του οποίου ακολουθεί επίκαιρη ομιλία.

Διαβάστε ακόμη

Γ. Μανιάτης: Ένας ευρωβουλευτής οφείλει να έχει ψηλά τα θέματα νησιωτικότητας

Αυτοψία Ν. Τσούλλου στο οδικό έργο από την είσοδο της Νέας Μαρίνας έως το λιμάνι της Ακαντιάς

Συνέχιση των κινητοποιήσεων των εργαστηριακών ιατρών του Ι.Σ.Ρ.

Μείωση των ασφαλιστικών εισφορών κατά 50% για την off season περίοδο θα αιτηθούν οι ξενοδόχοι με στόχο την επιμήκυνση της σεζόν

Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Δωδεκανήσου: 24ωρη Πανυπαλληλική Απεργία, Τρίτη 21 Μαΐου 2024

Επίτιμος διδάκτορας ο Μητροπολίτης Ρόδου

Ενθαρρυντικά ξεκινάει η σεζόν για τη ΔΕΡΜΑΕ

Συνέδριο για τον ρόλο της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη διεξάγεται στη Ρόδο