Συνέχεια στις εγγραφές για το Elafos Mountain Run

Συνεχίζονται οι εγγραφές για τον 3ο Αγώνα Ορεινού Δρόμου για Όλους με την επωνυμία «ELAFOS MOUNTAIN RUN – Προφήτης Ηλίας 2019» τον οποίο διοργανώνει το  ELAFOS HOTEL με την Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Δωδεκανήσου και την υποστήριξη του  PANE DI CAPO όπως επίσης της ΒΑΠ ΚΟΥΓΙΟΣ AEBE, την Κυριακή 24 Μαρτίου.

Τον αγώνα στηρίζουν η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και ο Δήμος Ρόδου, καθώς επίσης οι Δημοτικές Κοινότητες Σορωνής, Σαλάκου και Απολλώνων.
Παρακάτω υπάρχουν οι οδηγίες για τις εγγραφές τόσο για τους μεμονωμένους δρομείς όσο και για όσους ανήκουν σε σωματεία:

«Το ανώτατο όριο συμμετοχών είναι: 2700μ: 200 συμμετοχές, 10000μ: 100 συμμετοχές - Προσοχή: Οι δηλώσεις συμμετοχής από τα Σωματεία Στίβου των Ε.Α.Σ. πρέπει να σταλούν στην Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Δωδεκανήσου στο παρακάτω email:
technicaldirector.segasdod@gmail.com, το αργότερο μέχρι την Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019, ώρα 17:00, σύμφωνα με τη φόρμα που επισυνάπτεται στην προκήρυξη για διευκόλυνση των διοργανωτών.

- Οι δηλώσεις συμμετοχής σωματείων άλλων αθλημάτων, συλλόγων δρομέων, γυμναστηρίων και άλλων οργανωμένων κοινωνικών ομάδων πρέπει να κατατεθούν στην Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Δωδεκανήσου το αργότερο μέχρι την Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019, ώρα 13:00 για την καλύτερη διευκόλυνση των διοργανωτών, σύμφωνα με τις φόρμες που επισυνάπτονται.

- Επίσης στα Γραφεία της Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Δωδεκανήσου, Βύρωνος 1, έναντι πάρκου μέσα στο βοηθητικό στάδιο (9:00 – 13:00), αλλά και στο Στάδιο Στίβου στο Κορακόνερο (15:00 – 20:30) θα υπάρχουν οι φόρμες εγγραφής όπου και μπορείτε να κάνετε την εγγραφή σας αμέσως και να καταθέσετε το αντίτιμο συμμετοχής σας 10 ευρώ για το έξοδα του αγώνα (κριτές, οργανωτικά – Δωρεά 3 ευρώ στο Ίδρυμα Χρόνιων Παθήσεων Παίδων Αγίου Ανδρέα στο Παραδείσι).

- Εγγραφές θα πραγματοποιούνται και την ημέρα του αγώνα.

-Σε περίπτωση προβλήματος θα πρέπει να επικοινωνήσετε με τον κ. Σάββα Διακονικόλα, Διευθυντή του Αγώνα και Τεχνικό Σύμβουλο της Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Δωδεκανήσου στο 22410 30145 ή στο 6942475735. - Η υποβολή της Δήλωσης από τα σωματεία στίβου των ΕΑΣ θα γίνεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά.

- Φόρμες εγγραφής μπορούν να έχουν και οι υπεύθυνοι προπονητές των αθλητικών Σωματείων, που τα ίδια τα σωματεία θα ορίσουν.

- Ταυτόχρονα με την Υποβολή της Δήλωσης Συμμετοχής δηλώνετε ανεπιφύλακτα ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε τους όρους της Γενικής και Ειδικής Προκήρυξης και την εφαρμογή των κανονισμών του Σ.Ε.Γ.Α.Σ.

- Όλα τα στοιχεία που αναφέρονται στη δήλωση συμμετοχής θα πρέπει να είναι πλήρως συμπληρωμένα. - ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε περίπτωση αποστολής, μόνο του εντύπου της δήλωσης συμμετοχής, η Γραμματεία των αγώνων δεν θα κάνει αποδεκτή τη δήλωση συμμετοχής και ο/η δρομέας δεν θα συμμετέχει στον αγώνα.
(Εξαιρούνται οι αθλητές και οι αθλήτριες των σωματείων της Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Δωδεκανήσου που φέρουν δελτίο ιατρικώς θεωρημένο ή κάρτα υγείας).

Για περισσότερες πληροφορίες: Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Δωδεκανήσου: (09:00-13:00) ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 2241030145, ΦΑΞ: 2241030145

EMAIL: technicaldirector.segasdod@gmail.com; segasdod@gmail.com»