Δυναμικό ξεκίνημα του θρυλικού Saloon The Pub στη Ρόδο

Ένα δυναμικό ξεκίνημα πραγματοποίησε ο θρυλικό Saloon The Pub που έπειτα από σχεδόν είκοσι χρόνια αποχής, άνοιξε και πάλι τις πόρτες του για το κοινό της Ρόδου, πριν απο περίπου δύο εβδομάδες.

Η αγαπημένη pub στο κέντρο της πόλης της Ρόδου που εισήγαγε πρώτη την έννοια του "ορθάδικου", αγκαλιάστηκε από εκατοντάδες Ροδίτες που θέλουν να ξαναζήσουν τις δόξες εκείνης της εποχής.

Με μουσικές των δεκαετιών '60- '70, σε rock και country ακούσματα, το Saloon The Pub επέστρεψε έχοντας μείνει αναλλοίωτο στο χρόνο, αφού η διακόσμηση του είναι όπως ακριβώς την άφησαν εκείνην εποχή. Κόσμος όλων των ηλικιών και των στυλ, διασκεδάζουν καθημερινά με την ψυχή τους, στο μαγαζί που άφησε ιστορία και που αναμένεται να γράψει εκ νέου, μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες.

Με βασικά χαρακτηριστικά της το ξύλινο στοιχείο, και τη ρετρό διακόσμηση, τη χαλαρή ατμόσφαιρα και το φιλικό περιβάλλον, η Saloon the pub μας προσκαλεί να ζήσουμε αυθεντικές στιγμές.

Μάλιστα, το Saloon The Pub, περιμένει όλους εμάς την Δευτέρα 25 Μαρτίου, αμέσως μετά την παρέλαση, προκειμένου να διασκεδάσουμε σε ένα beer and wine event. Ενώ τις ημέρες που ο καιρός το επιτρέπει, οι πόρτες ανοίγουν και η διασκέδαση μεταφέρεται έξω, στον μικρό προαύλιο χώρο του καταστήματος.

Με τους διάφορους αγαπημένους dj του νησιού -και όχι μόνο- να εναλλάσσονται, η φημισμένη pub της πόλης μας που άφησε εποχή, πραγματοποίησε ένα δυναμικό comeback στους παλιούς και τους νέους της θαμώνες, υποσχόμενη να ξαναζήσει τις παλιές της δόξες!

Saloon the Pub
Ηρώων Πολυτεχνείου 13
Καθημερινά απο τις 7:00
f: Saloon The Pub