Το δ.σ. του συλλόγου Υπαλλήλων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου Υπαλλήλων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου περιφερειακών ενοτήτων Δωδεκανήσου, μετά τις εκλογές που διεξήχθησαν πρόσφατα στο σύλλογο.

Πρόεδρος του συλλόγου αναλαμβάνει ο κ. Βασίλης Γιαννούρης.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η νέα διοίκηση αναφέρει τα εξής: «Το νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο στη συνεδρίαση, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 8-3-2019 συγκροτήθηκε σε σώμα και εξέλεξε το προεδρείο του:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Γιαννούρης Βασίλειος 
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Γκίκας Αντώνιος
ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Κλαδογένης Αντώνιος-Αλέξανδρος
ΤΑΜΙΑΣ: Χατζηνικολάου Μιχαήλ 
ΣΥΜΒ. ΤΥΠΟΥ & ΔΗΜ. ΣΧΕΣΕΩΝ: Ταταράκης Νικόλαος
ΜΕΛΟΣ: Κουντούρης Ιωάννης
ΜΕΛΟΣ: Ρένεσης Νικόλαος

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,
Η μεγάλη συμμετοχή σας στις εκλογές αυτές (86%) ενίσχυσε τη δύναμη του συλλόγου και ήταν το πιο σημαντικό και αισιόδοξο μήνυμα.

Ευχαριστούμε από καρδιάς έναν προς έναν όλους που μας τίμησαν και μας εμπιστεύθηκαν με την ψήφο τους. Γνωρίζουμε ότι με τις διαμορφωμένες συνθήκες και αντιλήψεις θα αντιμετωπίσουμε δυσκολίες, αλλά κόντρα στη λογική του «δε γίνεται τίποτα» θα καταφέρουμε να υπερασπιστούμε τα δικαιώματά μας, συνεργαζόμενοι με όλους τους συναδέλφους. Επιμένουμε σε όλους τους τόνους, μόνο με ενότητα, συλλογικότητα, αλληλεγγύη μπορούμε να συνδιαμορφώνουμε και να συναποφασίζουμε τις δράσεις μας.

Σας καλούμε όλους, να πλαισιώσετε όσο πιο ενεργά γίνεται το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, γιατί η συμμετοχή όλων σας/μας, είναι η πραγματική δύναμη του Συλλόγου».