Ρόδος: Σηκώνουν τα μανίκια κοιτάζοντας το μέλλον

Ρόδος: Σηκώνουν τα μανίκια κοιτάζοντας το μέλλον

Ρόδος: Σηκώνουν τα μανίκια κοιτάζοντας το μέλλον

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 270 ΦΟΡΕΣ

Ο πρώτος στόχος επετεύχθη για τη Ρόδο, η οποία είναι έτοιμη να αρχίσει να οργανώνεται ενόψει της συμμετοχής της στο επόμενο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Μήνυμα ενότητας και συσπείρωσης έστειλε, μαζί με τις ευχαριστίες τους, ο πρόεδρος Αντώνης Μαρτίνης

17 Ιουλίου 2018, Τρίτη απόγευμα. Οι φίλοι της Ρόδου κατεβαίνουν τα σκαλιά του Δημαρχείου ανακουφισμένοι, αισιόδοξοι, ταυτόχρονα όμως και προβληματισμένοι.

Ανακουφισμένοι, γιατί η κρίσιμη γενική συνέλευση που προηγήθηκε γλίτωσε τον σύλλογο, την ύστατη ώρα, από την καταστροφή.

Αισιόδοξοι, γιατί μέσα σε πνεύμα συσπείρωσης, η νέα διοίκηση υπό τους Αντώνη Μαρτίνη και Μάκη Ντουρουτλή, τους υποσχέθηκε να πατήσει το κουμπί του «στοπ» στο «ασανσέρ» και να επαναφέρει την ομάδα στον δρόμο των επιτυχιών.

Προβληματισμένοι, γιατί είχε χαθεί αδιανόητα πολύς χρόνος και την ώρα που οι περισσότερες ομάδες της Α’ κατηγορίας είχαν ξεκινήσει προετοιμασία, η Ρόδος ήταν ρημαγμένη και υποχρεωμένη να ξεκινήσει από το μηδέν σε όλα τα επίπεδα, αντιμετωπίζοντας τον κίνδυνο να μην προλάβει και να χάσει τη χρονιά.

16 Μαρτίου 2019, Σάββατο απόγευμα, Δημοτικό Στάδιο. Ακριβώς οκτώ μήνες αργότερα. Το πρώτο μεγάλο στοίχημα έχει μόλις κερδηθεί. Παίκτες, προπονητές, παράγοντες και φίλαθλοι χαίρονται με την ψυχή τους, στο παιχνίδι με τον Ορφέα, για τη «σφραγίδα τίτλου» που έβαλαν τα «ελάφια». Ταυτόχρονα όμως δεν ξεχνούν πως έπραξαν απλά το αυτονόητο, πως είναι μόνο η αρχή.

Άπαντες στον σύλλογο ξέρουν πως είναι ώρα να σηκώσουν τα μανίκια για να προετοιμάσουν έγκαιρα την ομάδα για τη συμμετοχή της στο επόμενο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Σε αγωνιστικό επίπεδο, πρώτο μέλημα της διοίκησης θα είναι να ξεκαθαρίσει το τοπίο γύρω από το μέλλον της συνεργασίας της με τον προπονητή Σάκη Δέδε και να αποσπάσει το «ναι» από τους περισσότερους ποδοσφαιριστές του φετινού κορμού, που θα ενισχυθεί με πέντε έξι ποδοσφαιριστές.

Μαρτίνης: «Η Ρόδος ταξιδεύει ξανά»
Το δικό του μεγάλο «ευχαριστώ» σε όλους τους ανθρώπους που συμμετείχαν στη φετινή προσπάθεια της Ρόδου και τη βοήθησαν να επιστρέψει στις εθνικές κατηγορίες, απηύθυνε, μέσω ανάρτησής του σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, ο πρόεδρος των πρωταθλητών, Αντώνης Μαρτίνης:

«Σήμερα για τη Ρόδο ήταν μια μέρα γιορτής, χαράς και επιβράβευσης των κόπων μας για φέτος. Δεν θέλουμε να παραγνωρίσουμε τις αγωνίες αλλά και τις θυσίες για τη μεγάλη αυτή μέρα, που η ομάδα μας επιστρέφει από τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν στις εθνικές κατηγορίες. Δεν άξιζε τέτοια τύχη η Ρόδος, να αγωνίζεται σε τόσο χαμηλά πρωταθλήματα.

Φυσικά, τιμούμε τους αντιπάλους, γιατί απέδειξαν πως θα μπορούσαν να είναι ανταγωνιστικοί, σε μια πραγματικά μεγάλη ομάδα όπως η Ρόδος.
Όταν αναλαμβάναμε το καλοκαίρι τη διοίκηση, γνωρίζαμε την πίκρα που είχε διοχετευθεί στους οπαδούς μας. Δύναμή μας όμως ήταν αυτοί, οι φίλοι, οι οπαδοί, οι λίγοι που έγιναν πολλοί και ξαφνικά βλέπουμε τώρα να γεμίζει πάλι η Κακιά Σκάλα!

Η προσπάθεια που καταβάλλουμε είναι για την αναγέννηση αυτής της μεγάλης ομάδας. Γνωρίζουμε πως οι συγκυρίες την έκαναν να απαξιωθεί στα μάτια των φιλάθλων, γνωρίζουμε ακόμη πως ΟΛΟΙ μαζί κάναμε το ακατόρθωτο: Μια ομάδα από τη ...σακούλα και το ειρηνοδικείο, την κάναμε μεγάλη ξανά, σεβαστή απ' όλους, ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ.

Θέλω από τα βάθη της καρδιάς μου να ευχαριστήσω τον Νικήτα Μαλλιάκα, τον Χρήστο Κοτσομύτη, τον Μιχάλη Γιαννουκά, γιατί στάθηκαν δίπλα και απέδειξαν πως η Ρόδος μπορεί να πάει ψηλά.
Θέλω να ευχαριστήσω τον Μανώλη Βλάχο, τον Φραντζή Καλούδη, τον Γιώργο Κεχαγιόγλου, τον Γιάννη Κάππο, τον Θέμο Τζεδάκη, τον Μάκη Ντουρουτλή, τον Γιώργο Πόκκια, τον Νίκο Ορφανό, τον Γιώργο Κουτούζο για τη βοήθειά τους στη διοίκηση αυτής της ομάδας.

Οι ευχαριστίες ακόμη θα πρέπει να είναι πολλές απ' όλους μας, στους ποδοσφαιριστές μας, στα παιδιά που με το ελάφι στο στήθος, κατάλαβαν πως έπρεπε να τιμήσουν τη φανέλα, πάνω απ' όλα. Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας, τον κ. Κουγιό και τους ανθρώπους που από το υστέρημά τους προσέφεραν για τη μεγάλη επιστροφή.

Να ευχαριστήσουμε τον προπονητή Σάκη Δέδε, τον Μιχάλη Χαρίτο, τον Μιχάλη Τσιλιγκίρη, τα παιδιά που ασχολήθηκαν με το αθλητικό ρεπορτάζ στα τοπικά ΜΜΕ, την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων και τον πρόεδρό της Παναγιώτη Διακοφώτη που συνέβαλαν στην άψογη διεξαγωγή του πρωταθλήματος και τέλος, να ευχαριστήσουμε αυτούς που συνέβαλαν για να έχει επιτέλους η μεγαλύτερη ομάδα του Αιγαίου δικά της γραφεία και δικά της προπονητήρια.

Η Ρόδος ταξιδεύει ξανά!... Θέλουμε συμμετοχή όλων στο νέο ταξίδι και περιμένουμε τους φίλους μας να το απολαύσουμε μαζί...»

Διαβάστε ακόμη

Ο Γιώργος Λυμπέρης των «Πιγκουίνων» στο διεθνές meeting «Ακρόπολις»

Χάλκινο μετάλλιο για τον Νίκο Τσαβαρή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χειροπάλης

Ποδηλατικός αγώνας από τον Ανταίο στις περιοχές Διμυλιάς και Σορωνής

Το πρόγραμμα στο τοπικό βόλεϊ

ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ - SUPER LEAGUE 2: Πειραιώτης «σφυρίζει» τον Διαγόρα

Η αποστολή του Κολοσσού για το Final Four Παίδων

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Αγωνία για την 3η θέση

Την Κυριακή οι εκλογές του Διγενή