Οι προσλήψεις στους δήμους του Νοτίου Αιγαίου

Οι προσλήψεις στους δήμους του Νοτίου Αιγαίου

Οι προσλήψεις στους δήμους του Νοτίου Αιγαίου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 561 ΦΟΡΕΣ

Θα πρέπει να συνεχιστούν απρόσκοπτα οι διαδικασίες για την πρόσληψη μόνιμου και εποχικού προσωπικού στους δήμους, ακόμα και κατά την προεκλογική περίοδο επισημαίνει σε δηλώσεις του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Νοτίου Αιγαίου και δήμαρχος Ρόδου κ. Φώτης Χατζηδιάκος, διότι όπως αναφέρει σε αντίθετη περίπτωση θα προκληθούν πολλά και σημαντικά προβλήματα στην λειτουργία των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Ειδικά για τους δήμους των Δωδεκανήσων και των Κυκλάδων , που πρόκειται ως επί το πλείστον για τουριστικούς δήμους οι προσλήψεις εποχικών θα πρέπει να γίνουν σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα από τον Απρίλιο μέχρι τον Οκτώβριο, αναφέρει ο κ. Χατζηδιάκος, διότι διαφορετικά οι δήμοι δεν θα μπορέσουν να λειτουργήσουν και να μην μπορούν να ανταποκριθούν ούτε στο ελάχιστο στις ανάγκες που υπάρχουν με ευνόητες συνέπειες.

Ως χαρακτηριστικό παράδειγμα ο κ. Φώτης Χατζηδιάκος αναφέρει ότι αν δεν προχωρήσουν οι προσλήψεις εποχικών θα ακινητοποιηθούν τα λεωφορεία της δημοτικής επιχείρησης συγκοινωνιών ΡΟΔΑ με αποτέλεσμα να μείνει το νησί της Ρόδου χωρίς συγκοινωνίες με σοβαρές επιπτώσεις τόσο για τους εγαζόμενους όσο και για τους χιλιάδες επισκέπτες.

Διαβάστε ακόμη

Μόνο το 50% των υλικών είναι κατάλληλο για ανακύκλωση

Σχόλιο του διευθυντή της Α’ Χειρουργικής Κλινικής κ. Γιώργου Τριάντου για τα τροχαία ατυχήματα στη Ρόδο

Η βράβευση του Γιώργου Ζαχαριάδη

Η γενική συνέλευση της F.E.V.R. (Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Θυμάτων Τροχαίων) θα διεξαχθεί στη Ρόδο στις 26-28 Απριλίου 2024

Α. Κολιάδης: Ευθύνη της ΕΤΑΔ τα αυθαίρετα σε αιγιαλό και παραλία

Ξεπέρασε τις 114.000 εγγραφές η επιστολική ψήφος

Τη νότια Ρόδο επισκέφθηκε το σαββατοκύριακο ο Πύρρος Δήμας

Η προσφορά του συλλόγου «Αγία Μαρίνα»