Μικτή Κ-16: Μάγκες με τα όλα τους

Μικτή Κ-16: Μάγκες με τα όλα τους

Μικτή Κ-16: Μάγκες με τα όλα τους

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 216 ΦΟΡΕΣ

Στους «8» του πρωταθλήματος της ΕΠΟ προκρίθηκε η μικτή Νέων της ΕΠΣΔ, χάρη στη χθεσινή νίκη της επί της Αργολίδας με 3-0. Δύο μπλε κάρτες για fair play είδαν οι Δωδεκανήσιοι ποδοσφαιριστές

Μ’ ένα άνετο 3-0 επί του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της Αργολίδας, το οποίο ήρθε ως το επιστέγασμα μίας θαυμάσιας εμφάνισης, «υπέγραψε» η μικτή ομάδα Κ 16 της ΕΠΣΔ την πρόκρισή της στην προημιτελική φάση του φετινού Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Προεπιλογές Εθνικών ομάδων της ΕΠΟ!

Οι ποδοσφαιριστές του Γιώργου Τριχιά εμφανίστηκαν στο χθεσινό νοκ άουτ παιχνίδι, που έγινε στο γήπεδο της Βάρης, πανέτοιμοι. Φρόντισαν να πάρουν από την αρχή τον έλεγχο, επέβαλαν τον ρυθμό τους και έψαξαν με επιμονή τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα, τα οποία «μάτωσαν» για πρώτη φορά στο 20’ δια ποδός Κουλλολί, ο οποίος τελείωσε με ιδανικό πλασέ τη δική του εξαιρετική ατομική προσπάθεια.

Το 2-0 έγινε στο 50’ με κεφαλιά του Σταματούλα, ενώ ο Ρουτζιέρης διαμόρφωσε, με σουτ στο 80’, το τελικό 3-0.
Πέρα από τη νίκη-πρόκριση, η μικτή Δωδεκανήσου κέρδισε μία ιδιαίτερα τιμητική αναφορά στο Φύλλο Αγώνα, καθώς δύο ποδοσφαιριστές, ο Ζαχαρίας Ήλιος των Αθλοπαιδιών Κω και ο Ερνέστο Κουλλολί της Αρένα, επιβραβεύτηκαν για fair play, αντικρίζοντας την μπλε κάρτα του διαιτητή.

Οι συνθέσεις:
Δωδεκάνησα: Ήλιος, Συρίμης (65’ Χατζηκυριαζής), Παπασταματίου (29’ Χαραπάς), Σταματούλας, Καραμανώλης, Κότζα (60’ Τρικοίλης), Κοντός, Μαγκούλιας (60’ Κόρνάρος), Αναγνώστου (65’ Ζερβός), Ρουτζιέρης, Κουλλολί
Αργολίδα: Καρατζούλης, Κωστόπουλος, Κουτάλης (71’ Δεστές), Μαυρογιάννης, Μερτύρης, Δελεμπίλης, Κουτσούκος (71’ Καρκαλάτος), Σταθόπουλος (41’ Μελάνης), Θεοδοσιάδης (71’ Μποζιονέλος), Ζουγλής, Χριστόπουλος (51’ Καράι)
Η μικτή Κ 16 θα μάθει τον επόμενο αντίπαλό της μετά από κλήρωση που θα διενεργηθεί στα γραφεία της ΕΠΟ.

Συγχαρητήρια από την ΕΠΣΔ
Τους συντελεστές της χθεσινής επιτυχίας συγχαίρει η ΕΠΣΔ, μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε χθες το απόγευμα:
«Ο Πρόεδρος κ. Διακοφώτης και τα μέλη της Ε.Ε. της ΕΠΣΔ, συγχαίρουν την Μικτή Ομάδα Νέων (Κ-16), τον Προπονητή καθώς και όλη την ομάδα που συνόδευσε την αποστολή, για τη σημερινή τους νίκη απέναντι στην ΕΠΣ Αργολίδας και για την πρόκριση τους στη επόμενη φάση των «8» του Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων Νέων και Παίδων 2018-2019.
Ταυτόχρονα συγχαίρουν τους ποδοσφαιριστές της Μικτής Νέων (Κ-16) για την τήρηση του fair play, δείχνοντας τον σεβασμό τους στον αντίπαλο, συμπαίχτη, στους προπονητές, στο Διαιτητή του αγώνα, στους φιλάθλους και γενικότερα στο ίδιο το άθλημα και τους εύχονται καλή επιτυχία και στις υπόλοιπες φάσεις της διοργάνωσης».

Η σειρά των Παίδων
Για το δικό της νοκ άουτ παιχνίδι, στο πλαίσιο του οποίου θα αντιμετωπίσει, την επόμενη Τετάρτη, στη Βάρη, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της ΕΠΣ Πειραιά, προετοιμάζεται η μικτή Δωδεκανήσου Κ 14.
Ο ενωσιακός προπονητής Θεόδωρος Θεοδώρου προγραμμάτισε προπονήσεις για την Παρασκευή ( 15:00-17:00), το Σάββατο (12:00-14:00), την Κυριακή (10:00-12:00) και τη Δευτέρα (10:00-12:00), και τις τέσσερις μέρες στο ενωσιακό γήπεδο στο Καρακόνερο.
Το “παρών” καλούνται να δώσουν οι Κελόγλου Σάββας, Φραγκούλης Τσαμπίκος (Ιάλυσος), Υδραίου Ηλίας (Ρόδος), Λεντζάς Τσαμπίκος (ΑΕΡΑ), Γιωργαλλής Ιωάννης, Πεταυράκης Αυγουστίνος, Σάββας Βασίλης (Ευκλής), Κακακιός Λάμπρος, Κάλλιαρος Πανορμίτης, Ράμμος Ιωάννης (Σύμη), Καρανικολάου Ηλίας (Χάλκη), Σαββάκης Γρηγόρης, Χυσάς Ανδρέας, Ζούπη Αντώνιο, Παπαδόπουλος Ευάγγελος (Νίκη Ρόδου), Πιζάνιας Κωνσταντίνος (Αργοναύτες Καλύμνου), Σκαλέρης Σταμάτης (Αντίμαχος), Σαρηγιάννης Σταμάτης (Αναγέννηση Ασφενδιού), Πάχος Γεώργιος (ΑΟ Δικαίου).

Διαβάστε ακόμη

Δημήτρης Γκάιδας: «Δεν υπάρχει απογοήτευση»

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Το αξίζαμε, δίκαιη η παραμονή μας!»

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!