Ηρακλής Μαριτσών: Φέτος «παράσημο» και του χρόνου τίτλος!

Ηρακλής Μαριτσών: Φέτος «παράσημο» και του χρόνου τίτλος!

Ηρακλής Μαριτσών: Φέτος «παράσημο» και του χρόνου τίτλος!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 353 ΦΟΡΕΣ

Η κατάκτηση της δεύτερης θέσης της βαθμολογίας είναι ο μεγάλος στόχος

Κάθε φορά που στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας συμμετέχει μία εκ των παραδοσιακών δυνάμεων του νησιού, η εξέλιξή του είναι προδιαγεγραμμένη και η μη κατάκτησή του από το φαβορί συνιστά έκπληξη μεγατόνων.

Τι μένει για τις υπόλοιπες ομάδες της κατηγορίας; Να εμφανιστούν ανταγωνιστικές, να ζορίσουν τον ισχυρό όσο περισσότερο μπορούν και στο τέλος της σεζόν να ικανοποιηθούν από τη σκέψη πως αν έλειπε το «μεγαθήριο», ίσως να ήταν εκείνες που θα έδιναν στον κόσμο τους τη χαρά της κατάκτησης του τίτλου.

Αν, λοιπόν, θέλει να αποδείξει κάτι ο Ηρακλής Μαριτσών στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές της σεζόν, είναι πως η παρουσία της Ρόδου, ως παραδοσιακής δύναμης, ήταν αυτή που του στέρησε τη δυνατότητα να στεφθεί πρωταθλητής.

Υπ’ αυτή την έννοια, η κατάληψη της δεύτερης θέσης της τελικής βαθμολογίας δεν είναι απλώς τιμητική, αλλά ισοδυναμεί με μία άτυπη κατάκτηση τίτλου σε συνθήκες «πραγματικού τοπικού» και στα Μαριτσά τη θέλουν όσο τίποτα.

Το πρώτο από τα τρία εμπόδια που χωρίζουν τον Ηρακλή από τον στόχο είναι ο Κλεόβουλος, τον οποίο θα αντιμετωπίσει αύριο στη Λίνδο.

Η εβδομάδα κύλησε με δύο προπονήσεις, καθώς ορισμένα μικροπροβλήματα, αλλά και η συσσωρευμένη κόπωση, οδήγησαν τον Κώστα Πάττα στην απόφαση να χαλαρώσει τους ρυθμούς, ώστε αύριο η ομάδα του να εμφανιστεί φρέσκια.

Ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που δεν θα βρίσκεται στη διάθεση του τεχνικού των «ροπαλοφόρων» είναι ο Αλέξανδρος Φελεσάκης, λόγω προσωπικού προβλήματος, δεδομένου πως ο Αντώνης Γεωργαλλής συνήλθε από τη θλάση που τον ταλαιπώρησε και δεν αποκλείεται να προσθέσει περισσότερο χρόνο συμμετοχής σ’ αυτόν που πήρε στο τελευταίο παιχνίδι με τον ΔΙΑ.

Ξεκίνησαν για του χρόνου

Οι άνθρωποι του Ηρακλή θέλουν να χρησιμοποιήσουν τη φετινή σεζόν ως τη βάση, πάνω στην οποία θα στηρίξουν την πορεία πρωταθλητισμού που ονειρεύονται για του χρόνου.

Ο στόχος της διοίκησης είναι να κρατήσει τόσο τον προπονητή Κώστα Πάττα, όσο και τη μεγάλη πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών του φετινού κορμού, ο οποίος θα ενισχυθεί με έγκαιρες και στοχευμένες κινήσεις. Οι «ροπαλοφόροι» θέλουν να είναι έτοιμοι από νωρίς και έχουν αρχίσει να προετοιμάζο-νται, βολιδοσκοπώντας τους πρώτους από τους μεταγραφικούς στόχους τους.

Διαβάστε ακόμη

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς

Τη Δευτέρα στη Χίο ο Φοίβος για νέες βάσεις ανόδου

Το Ροδίων Άθλησις στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής Παγκορασίδων

Διγενής Κοσκινού: Μαχραμάς και με τη βούλα

Βόλεϊ μόνο στις Παγκορασίδες…

Μετάλλια για τον τενίστα Βασίλειο Λυκουρέση στο Πανελλήνιο της Λάρισας!

Σύνδεσμος Προπονητών: Παραμένει πρόεδρος ο Χατζηαντωνίου