Έφτιαξε την τύχη του ο Ευαγόρας, χάλασε τη δική της η Αδελφοσύνη

Έφτιαξε την τύχη του ο Ευαγόρας, χάλασε τη δική της η Αδελφοσύνη

Έφτιαξε την τύχη του ο Ευαγόρας, χάλασε τη δική της η Αδελφοσύνη

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 294 ΦΟΡΕΣ

Η αποτελεσματικότητα έκανε τη διαφορά στα Κοσκινού, όπου ο Ευαγόρας νίκησε την Αδελφοσύνη με 4-2, παίρνοντας βαθιά βαθμολογική ανάσα

Σημαντικό βήμα για την αποφυγή της προτελευταίας θέσης, η οποία μετατρέπει σε «ρώσικη ρουλέτα» την προσπάθεια για την παραμονή στη Β’ κατηγορία, έκανε προχθές ο Ευαγόρας, ο οποίος επιβλήθηκε της Αδελφοσύνης με 4-2.

Η ομάδα του Κώστα Ζουρούδη οφείλει την επικράτησή της στο εκρηκτικό της ξεκίνημα, χάρη στο οποίο κατάφερε να χτίσει στο πρώτο ημίωρο διαφορά τριών τερμάτων, που στη συνέχεια τη βοήθησε να αντέξει στην πίεση της αντιπάλου της.

Οι πιο συγκεντρωμένοι και πεισματάρηδες γηπεδούχοι τιμώρησαν αμείλικτα τα φθηνά λάθη της άμυνας της Αδελφοσύνης, σκοράροντας στο 8’ και στο 17’ με ισάριθμα σουτ του Μανιά από θέση τετ α τετ και στο 28’ με συρτό σουτ του Πάνο μέσα από τη μεγάλη περιοχή.

Κάπου εκεί οι ποδοσφαιριστές του Ηλία Λοΐζου άρχισαν να αφυπνίζονται και να μπαίνουν δυναμικά στο ματς.

Στο 31’, ο Αποστολόπουλος μείωσε με υπέροχο σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή και στο 37’ άρχισε να «μυρίζει» ανατροπή των ισορροπιών, ωστόσο στο πέναλτι που κέρδισε ο Γουλίτσας από τον Δημητρίου, ο Κυριακάκης «σημάδεψε» το δοκάρι.

Στο δεύτερο μέρος ο Ευαγόρας έδωσε χώρο, όμως δεν ήταν όσο συμπαγής θα έπρεπε για να μην απειληθεί από την Αδελφοσύνη, η οποία με τη σειρά της πίεσε και έχασε αρκετές καλές ευκαιρίες για να κάνει το παιχνίδι ντέρμπι.

Τις δικές τους καλές φάσεις κατέγραψαν και οι γηπεδούχοι, οι οποίοι στο 85’ βρήκαν την καλή αντεπίθεση που έψαχναν και «καθάρισαν», χάρη στην επέλαση του Γιαννακόπουλου και το εύστοχο πλασέ του. Νωρίτερα στο 73’, ο Ευαγόρας είχε δοκάρι, σε σουτ με το οποίο ο Πάνο ολοκλήρωσε τη δική του έξοχη ατομική προσπάθεια.

Το τελικό 4-2 διαμορφώθηκε στο 88’ με προβολή του Λιούρα, έπειτα από κοντινή κεφαλιά του Αποστολόπουλου και ασταθή απόκρουση του Κουμέντου.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μανώλης Παπαγιαννίδης, με βοηθούς τους Βασίλη Στεφανάκη και Τσαμπίκο Μοσχάτο.

Οι συνθέσεις:

Ευαγόρας: Κουμέντος, Ζανέττος, Σταματούλας, Δημητρίου (69’ Αλαβέρας), Μπάκης, Αράπης, Πελαρδής, Γιαννακόπουλος, Μανιάς (74’ Πανηγύρης), Πάνο (82’ Λυκοπάντης), Σκούρας.
Αδελφοσύνη: Καβουκλής Ε., Κυριακάκης (60’ Καβουκλής Κ.), Αποστόλου, Λιούρας, Τσιριγώτης, Γουλίτσας, Μπουμπουλάκη, Εμίρογλου Χ. (81’ Εμίρογλου Ι.), Αποστολόπουλος, Πλαγγέντης, Γεωργιάδης (16’ λ.τ. Τοπάλ).

Διαβάστε ακόμη

Μικτές ΕΠΣΔ: Έτοιμοι να πάνε στον τελικό

Για μια θέση στον τελικό του Final Four Ανδρών στο μπάσκετ

Επιπλέον παιχνίδια στο πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς

Τη Δευτέρα στη Χίο ο Φοίβος για νέες βάσεις ανόδου

Το Ροδίων Άθλησις στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής Παγκορασίδων

Διγενής Κοσκινού: Μαχραμάς και με τη βούλα