Με απουσίες ο Διαγόρας απέναντι στον Παλληνιακό

Με απουσίες ο Διαγόρας απέναντι στον Παλληνιακό

Με απουσίες ο Διαγόρας απέναντι στον Παλληνιακό

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 200 ΦΟΡΕΣ

Κυνηγάει μια ακόμα νίκη στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής

Ο Διαγόρας δίνει αύριο στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης μας, το τελευταίο ματς για το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής στην κανονική του περίοδο. Θα υποδεχθεί την δυνατή ομάδα του Παλληνιακού και θα κυνηγήσει και σε αυτό το παιχνίδι, την νίκη και τους τρείς βαθμούς, έχοντας πάντως δική του την δεύτερη θέση.

Το ματς αποτελεί φινάλε στην κανονική διάρκεια, μιας και ο γηραιός της πόλης μας θα εκτίσει το ρεπό του την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο αγώνας όπως ανακοινώθηκε χθες, θα ξεκινήσει τελικά στις 16.30, αφού η ΕΠΟ έκανε δεκτό αίτημα της φιλοξενούμενης ομάδας κι ο Διαγόρας δεν υπήρχε κανείς ιδιαίτερος λόγος για να αρνηθεί.

Οι κυανέρυθροι θα παραταχθούν στο αυριανό παιχνίδι με απουσίες ,καθώς τέσσερις από τους παίκτες του συμπλήρωσαν όριο καρτών, προκειμένου να είναι «καθαροί» όταν θα ξεκινήσουν οι αγώνες μπαράζ για την άνοδο στην Football League.

Πιο συγκεκριμένα στο αυριανό παιχνίδι δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι Κυριάκος Ευαγγελιδάκης, Χρήστος Χατζησάββας, Γιώργος Δήμας και Άγγελος Βέρτζος.

Εκτός από τους προαναφερόμενους ωστόσο πρέπει να σημειωθεί πως απών θα είναι και ο Γιάννης Μπουρλάκης ο οποίος ταλαιπωρείται τις τελευταίες μέρες από ένα χτύπημα στα πλευρά και δεν έχει ξεπεράσει ακόμα τον τραυματισμό του.

Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες είναι στην διάθεση του Πέτρου Ρουτζιέρη, ο οποίος θα παρατάξει την ομάδα με αλλαγές, αλλά και για να δει σε τι επίπεδο αγωνιστικότητας βρίσκονται οι παίκτες του, λίγο πριν το φινάλε του πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής και πριν τα μπαράζ που θα κληθεί να δώσει η ομάδα.

Είναι πάντως το τελευταίο παιχνίδι για τον Διαγόρα και καλεί στο γήπεδο τους φίλους του για να τους ικανοποιήσει με καλή απόδοση και μια ακόμα νίκη στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Διαβάστε ακόμη

Μικτές ΕΠΣΔ: Έτοιμοι να πάνε στον τελικό

Για μια θέση στον τελικό του Final Four Ανδρών στο μπάσκετ

Επιπλέον παιχνίδια στο πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς

Τη Δευτέρα στη Χίο ο Φοίβος για νέες βάσεις ανόδου

Το Ροδίων Άθλησις στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής Παγκορασίδων

Διγενής Κοσκινού: Μαχραμάς και με τη βούλα