Συνάντηση των συνεργαζόμενων παρατάξεων «Κίνηση Κασιωτών» και «Κασίων Δράση» με εκπροσώπους της εκπαίδευσης στην Κάσο

Συνάντηση των συνεργαζόμενων παρατάξεων «Κίνηση Κασιωτών» και «Κασίων Δράση» με εκπροσώπους της εκπαίδευσης στην Κάσο

Συνάντηση των συνεργαζόμενων παρατάξεων «Κίνηση Κασιωτών» και «Κασίων Δράση» με εκπροσώπους της εκπαίδευσης στην Κάσο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 143 ΦΟΡΕΣ

Στο εκλογικό κέντρο των συνεργαζόμενων δημοτικών παρατάξεων “Κίνηση Κασιωτών” και “Κασίων Δράση”, ο υποψήφιος Δήμαρχος Μιχάλης Ερωτόκριτος, μέλη της παράταξης και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι, μετά από πρόσκλησή τους, συναντήθηκαν με τους εκπροσώπους των γονέων και κηδεμόνων και με τους προϊσταμένους των σχολικών μονάδων της Κάσου.

Στη συνάντηση συμμετείχαν η Διευθύντρια του Γυμνασίου και Λ.Τ Κάσου κ. Αντωνία Δαγαΐτα, η Διευθύντρια του εξαθέσιου Δημοτικού Σχολείου Κάσου κ. Ελένη Κωνσταντινίδη- Βρετού, η προϊσταμένη του νηπιαγωγείου Αγίας Μαρίνας κ. Λαμπρινή Γενειάδου, η προϊσταμένη του νηπιαγωγείου Αρβανιτοχωρίου κ. Φούλα Καμπούρη-Παπαγεωργίου, ο Πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Κυριάκος Ζάγορας με μέλη του συμβουλίου, καθώς και η Πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Νικολέττα Σοφίλα- Ιερομονάχου.

Έγινε μια διεξοδική συζήτηση σε θέματα που αφορούν τις ελλείψεις που υπάρχουν σε διδακτικό προσωπικό και κυρίως στα προβλήματα που υπάρχουν στις κτηριακές εγκαταστάσεις των σχολείων, τόσο της πρωτοβάθμιας, όσο και της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στο νησί.

Από την πλευρά της η παράταξη δεσμεύτηκε να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες, ούτως ώστε η λειτουργία των σχολικών μονάδων να γίνει πιο αποτελεσματική προς όφελος των μαθητών και των μαθητριών.
Όλα αυτά στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της, με λύσεις εφικτές και σε συνεργασία με το αρμόδιο Υπουργείο, το Επαρχείο και την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Διαβάστε ακόμη

Έναρξη εργασιών του έργου «Πλακοστρώσεις Η.Ν. Κάσου»

Ψήφισμα για την κάλυψη υγειονομικών αναγκών των κατοίκων της Κάσου

Δράσεις προληπτικής ιατρικής στην Η.Ν. Κάσο

Πραγματοποιήθηκε η ημερίδα στο Ευγενίδειο ίδρυμα για την Κασιώτικη Ναυτιλία

Τέσσερις εκδηλώσεις για τα 200 χρόνια από το Ολοκαύτωμα της Ηρ.Ν. Κάσου

H Kάσος τιμά τα 200 χρόνια από το Ολοκαύτωμά της

Κάσος: Το διήμερο εκδηλώσεων για τα 200 χρόνια από το Ολοκαύτωμα του νησιού

Ανακοίνωση της παράταξης "Μαζί για την Κάσο" για τον αδόκητο θάνατο συμπολίτη τους