Ίδρυση συλλόγου Αποφοίτων  Σπουδαστών ΙΕΚ ΑΝΚΟ στη Ρόδο

Αθρόα υπήρξε η συμμετοχή των αποφοίτων σπουδαστών του Ι.ΙΕΚ ΑΝΚΟ στο 1ο Reunion Αποφοίτων όπου πραγματοποιήθηκε και η δήλωση συμμετοχής για το νεοσύστατο Σύλλογο Αποφοίτων ΑΝΚΟ (Anko Alumni)!

Στην εκδήλωση συμμετείχαν απόφοιτοι σπουδαστές όλων των ειδικοτήτων από Κω και Ρόδο, καθηγητές και στελέχη της σχολής και του ξενοδοχειακού κλάδου της Ρόδου.

Oι σπουδαστές σε ένα κλίμα χαράς και συγκίνησης ξανασυναντήθηκαν για να θυμηθούν ωραίες στιγμές από τη σπουδαστική τους ζωή στην κοινότητα της ΑΝΚΟ, κατέθεσαν τις  ιδέες και τις  προτάσεις  τους για τις νέες δράσεις του συλλόγου και των προοπτικών τους για εξέλιξη.
 

Βασικοί στόχοι συλλόγου αποφοίτων:
1. Διασύνδεση των αποφοίτων με την αγορά εργασίας – επαγγελματικό δίκτυο αποφοίτων και ανάδειξη ευκαιριών σε παγκόσμιο επίπεδο.

2. Η οργάνωση, ενθάρρυνση και υποστήριξη της Διά Βίου Μάθησης με Εκπαιδευτικά Προγράμματα, Πιστοποιήσεις, workshops, ώστε οι απόφοιτοι να είναι ενήμεροι και ανταγωνιστικοί στο συνεχώς μεταβαλλόμενο εργασιακό περιβάλλον. Ακόμα και συνέχιση σπουδών στο εξωτερικό για Bachelor σε Πανεπιστήμια και Κολλέγια.

3. Συνεχής ενημέρωση για τα νέα και τις τάσεις της βιομηχανίας τουρισμού, εστίασης, ομορφιάς κ.ά.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε και βράβευση των σπουδαστών οι οποίοι διακρίθηκαν για τις ακαδημαϊκές τους επιδόσεις τα έτη 2015-2017 και 2016-2018
Ενώ συγκινητικά ήταν τα λόγια  του καθηγητή κου Λευτέρη Τσουκαλά, που ανέδειξε μέσα από τα λόγια του τη σπουδαιότητα του Συλλόγου Αποφοίτων για κάθε εκπαιδευτικό ίδρυμα, όπως και της κας Κωνσταντελλάκη για την υπερηφάνεια που νιώθει όταν βλέπει τις απόφοιτούς της να εξελίσσονται.

Ευχαριστούμε θερμά τους chef Νικολάου Άγγελο και Γιώργο Καραγιάννη με τα τμήματα Μαγειρικής και τον Pastry Chef Mορφινό Ευάγγελο για τα εδέσματα που προσφέρθηκαν. Την bartender Nτίνα Νικολίτση και τους Μaitre Νίκο Μανίσκα και Κώστα Χατζημάρκο με τα τμήματα του Hotel Management για τα υπέροχα cocktails και service που παρείχαν. Ακόμη, ευχαριστούμε τον φωτογράφο και φίλο μας Μάκο Τσιμέτα.

Τέλος, ευχαριστούμε θερμά το ξενοδοχείο Akti Imperial και τον Διευθυντή Θεόδωρο Διβάνη για τη φιλοξενία.

Σας καλούμε στις δράσεις του συλλόγου αποφοίτων. Μείνετε συντονισμένοι.
Καλλιόπη Σταμάτη
Υπεύθυνη Επαγγελματικής
Σταδιοδρομίας
και Συλλόγου Αποφοίτων