Στο μόνο που συμφωνούμε άπαντες είναι ότι οι εκλογές πρέπει να γίνονται κάθε χρόνο!

• Άδικο και παρακινδυνευμένο να  απαξιώνουν ορισμένοι με επικριτικά και υποτιμητικά σχόλια  όλους όσοι εκφράζουν την επιθυμία τους να είναι υποψήφιοι σε οποιαδήποτε παράταξη. Κι αν όλοι οι άλλοι είναι άχρηστοι, όπως επισημαίνουν, γιατί οι ίδιοι δεν δοκιμάζουν να εκτεθούν ως υποψήφιοι και να δούμε και στη συνέχεια τι ίδους ικανότητες έχουν;

• Στο μόνο που συμφωνούμε άπαντες είναι ότι οι εκλογές πρέπει να γίνονται κάθε χρόνο! Μην  πούμε και κάθε εξάμηνο! Το γιατί, το βλέπουμε, το ακούμε, το καταλαβαίνουμε γύρω μας.

• Κι επειδή οι εποχές κατά τις οποίες οι ψηφοφόροι πήγαιναν στα εκλογικά κέντρα σαν τα... πρόβατα στο μαντρί έχουν περάσει (σε πολύ μεγάλο βαθμό τουλάχιστον) ας μην κάνουν υπολογισμούς ορισμένοι χωρίς τους... ψηφοφόρους. Γιατί αυτοί θα έχουν τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο.

• Η εβδομάδα των Παθών  πάντως θα εξελιχθεί σε εβδομάδες των Παθών. Ανεξάρτητα από το ποιος θα επικρατήσει στις επικείμενες εκλογές. Μια ματιά στα όσα περιλαμβάνει ο «Κλεισθένης» να ρίξει κανείς και θα καταλάβει τι πραγματικά έχει να συμβεί την επομένη των εκλογών..!

Ο (πολύ) κακός