Ο Ρόδιος ηθοποιός Γιώργος Χρυσοστόμου θα συμμετάσχει στο θρυλικό “Λόγω Τιμής”

Ο Ρόδιος ηθοποιός Γιώργος Χρυσοστόμου θα συμμετάσχει στο θρυλικό “Λόγω Τιμής”

Ο Ρόδιος ηθοποιός Γιώργος Χρυσοστόμου θα συμμετάσχει στο θρυλικό “Λόγω Τιμής”

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 2022 ΦΟΡΕΣ

Η θρυλική σειρά της Μιρέλλας Παπαοικονόμου στο Mega, το «Λόγω Τιμής», ένας ύμνος στη φιλία που έγινε σημείο αναφοράς για μία γενιά, ως γνωστόν επιστρέφει στη μικρή οθόνη, είκοσι χρόνια μετά, το ερχόμενο Φθινόπωρο, από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Πρόκειται σίγουρα για την τηλεοπτική είδηση με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον αφότου έγινε γνωστή. Σύμφωνα, λοιπόν, με τα σχετικά δημοσιεύματα όλο αυτό το διάστημα, ο Άλκης Κούρκουλος, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, η Βίκυ Βολιώτη, ο Γιώργος Πυρπασόπουλος, η Χριστίνα Αλεξανιάν, ο Δημήτρης Αλεξανδρής, η Αγγελική Δημητρακοπούλου, το ορίτζιναλ καστ δηλαδή της θρυλικής σειράς, επιστρέφει ακριβώς όπως ήταν σε νέες περιπέτειες βέβαια, προσαρμοσμένες …είκοσι χρόνια μετά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού «MYtv», τα σενάρια έχουν έντονη πλοκή και ανατροπές. Εστιάζουν στην πραγματικότητα του σήμερα και σε ζητήματα που απασχολούν όλους μας, όπως είναι τα κοινωνικά, τα οικονομικά και η ανεργία. Έτσι, θα δούμε κάποιους ήρωες να έχουν δημιουργήσει οικογένεια, κάποιους άλλους να είναι επηρεασμένοι από την κρίση. Κεντρικός άξονας της σειράς, όμως, παραμένει η φιλία.
Όπως έχει δηλώσει η ίδια η Μιρέλλα Παπαοικονόμου, τέσσερα κανάλια διεκδικούσαν τη σειρά πριν καταλήξουν στον ΣΚΑΪ. Ωστόσο η ίδια ήθελε να διασφαλίσει ότι θα είναι μία τηλεοπτική παραγωγή υψηλού επιπέδου, στα πρότυπα αμερικάνικων σειρών.

Εκείνο το οποίο επίσης έχει γίνει γνωστό είναι ότι στο καστ θα προστεθούν και νέα πρόσωπα αλλά και μεγάλα ονόματα τα οποία θα ανακοινωθούν επίσημα με τον καιρό. Ωστόσο, ανάμεσα στους ηθοποιούς που φέρονται να έχουν έρθει σε συμφωνία μέχρι στιγμής είναι και ο Ρόδιος ηθοποιός, βραβευμένος με βραβείο Χορν, Γιώργος Χρυσοστόμου ευρέως γνωστός από τη συμμετοχή του στη σειρά “LAPD”. Όπως έχει δείξει μέχρι τώρα, ο ίδιος είναι πολύ προσεκτικός στις επιλογές του (και) στην τηλεόραση και βέβαια η συμμετοχή του σε μία θρυλική σειρά είναι ακόμα ένα credit. Υπενθυμίζεται ότι πριν από δύο χρόνια είχε έρθει στη Ρόδο με την παράσταση «Πέτρες στις Τσέπες του», μαζί με τον Μάκη Παπαδημητρίου και μάλιστα τιμήθηκαν από την Περιφέρεια.

Ακόμη, έχει γίνει γνωστό ότι στη σειρά θα συμμετάσχουν η Μαρία Ναυπλιώτου, και η Λουκία Μιχαλοπούλου, μεταξύ άλλων. Οι ρόλοι που θα ενσαρκώσουν οι νεοεισερχόμενοι στη σειρά ηθοποιοί θα είναι έκπληξη. Οι σχέσεις που θα αναπτυχθούν ανάμεσα στους παλιούς ηθοποιούς και στους καινούργιους θα είναι πολύ ιδιαίτερες, αναφέρουν τα δημοσιεύματα. Τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει και θα πραγματοποιηθούν στην Αθήνα και σε άλλες πόλεις, όπως τα Κύθηρα και την Κρήτη ενώ ο πρώτος κύκλος θα αποτελείται από 12 επεισόδια.

Διαβάστε ακόμη

Επτά πλωτά ραντάρ «κλειδώνουν» το Αιγαίο

Εκδήλωση ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για τις Ευρωεκλογές με Κ. Αρβανίτη, Ζ. Τσιριγώτη, Κ. Γιαννακά

Συνέδριο με θέμα «Ο ρόλος της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη και την προστασία του περιβάλλοντος στην περιφέρεια»

Γ. Χατζημάρκος: «Αυτοί οι «ευαίσθητοι» δεν είναι φίλοι του περιβάλλοντος. Φίλοι του... μαζούτ είναι.»

Λήγει η προθεσμία για τις εγκαταστάσεις αδέσποτων ζώων

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η άσκηση «Δια Πυρός 2024» στη Ρόδο

Ριζικές παρεμβάσεις για το κέντρο υπόσχεται ο δήμαρχος

Ανοικτός για το κοινό ο ξενώνας της Αγίας Αικατερίνης στη Μεσαιωνική Πόλη