Γαστρονομικές εκπλήξεις στην Ωβέρνη

Γαστρονομικές εκπλήξεις  στην Ωβέρνη

Γαστρονομικές εκπλήξεις στην Ωβέρνη

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 686 ΦΟΡΕΣ

Όμορφες κατανυκτικές βραδιές μας περιμένει να περάσουμε παρέα η Ωβέρνη, στην Παλιά Πόλη της Ρόδου.

Στο όμορφο σημείο της πλατείας Μεγάλου Αλεξάνδρου, η αγαπημένη Ωβέρνη, έχει ετοιμάσει γαστρονομικές εκπλήξεις όχι μόνο για το βράδυ της Ανάστασης και την Κυριακή του Πάσχα, αλλά και για τη Μεγάλη Παρασκευή, αμέσως μετά τον Επιτάφειο.

Έτσι, το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής, η Ωβέρνη θα μας περιμένει να απολαύσουμε ένα πλούσιο νηστίσιμο menu, που έχει ετοιμάσει για σας ο chef του μαγαζιού κ. Σπύρος Δόσης.

Μυδοπίλαφο, σουπιά με σπανάκι, καλαμάρι κριθαρότο, γαρίδες λιγκουίνι, χταποδοκεφτέδες, χταπόδι καρπάτσιο, χούμους με λαδόπιτα, ταραμάς λευκός με λαδόπιτα, μελιτζανοσαλάτα με λαδόπιτα, χαλβάς πορτοκαλιού.

Αντίστοιχα, το βράδυ της Ανάστασης μας περιμένει για το πιο απολαυστικό εορταστικό δείπνο με παραδοσιακές γεύσεις... Παραδοσιακή μαγειρίτσα, κρεμμυδόπιτα, αρνάκι φούρνου με πατάτες και μους γιαουρτιού. Τιμή μενού 27 € (προαιρετικό). Μάλιστα, το βράδυ της Ανάστασης, συντροφιά θα σας κρατήσει ο συνθέτης -κιθαρίστας-τραγουδιστής κ. Γιάννης Κωνσταντινίδης. Ο ίδιος θα βρίσκεται για μια ακόμη καλοκαιρινή σεζόν στην αυλή της Ωβέρνης, να μας συντροφεύσει με τραγούδια του που έχουν τραγουδήσει ο Γιάννης Κότσιρας, Βασίλης Παπακωσταντίνου, Μπάμπης Στόκας...

Με την κιθάρα του ...αυτοσχεδιάζει και παρουσιάζει ο ίδιος τα τραγούδια του (και όχι μόνο Coldplay, Rem, U2, Sting) και ελληνικές μπαλάντες που λάτρεψε μέσα από τις συνεργασίες του!!!

Ωβέρνη
Πλατεία Μεγάλου
Αλεξάνδρου, Παλιά Πόλη
τηλ. 2241076100

Διαβάστε ακόμη

Ανοικτό πάρτι σήμερα στη Ρόδο για τη στέψη του Καρόλου

Πέντε προτάσεις για ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς στη Ρόδο

Το “3rd Rhodes Salsa Weekend” είναι γεγονός!

Στη ραδιοφωνική οικογένεια του «Μελωδία Ρόδου» μπαίνει o Ν. Μουρατίδης

«Στην αγκαλιά σου»: Κυκλοφόρησε το νέο single του Ροδίτη ερμηνευτή, Νίκου Κυπριώτη

Σήμερα η συναυλία της Έλενας Παπαρίζου

Συναυλία στην Ιαλυσό

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στη Ρόδο!