Night opening για το Ronda beach bar

Night opening για το Ronda beach bar

Night opening για το Ronda beach bar

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1073 ΦΟΡΕΣ

Τίποτα λιγότερο από πολυτέλεια, ποιότητα κι άριστη γεύση δεν μας υπόσχεται και για φέτος το καλοκαίρι το Ronda Restaurant-Beach Bar. Από την Παρασκευή 10.05 το αγαπημένο εστιατόριο- beach bar θα "φωτίζει" τις θερινές μας νύχτες.

Το Ronda από τη πρώτη μέρα λειτουργίας του έχει στοχεύσει ψηλά και κάθε χρόνο ανεβάζει ακόμα περισσότερο τον πήχη στον χώρο της εστίασης. Αυτό το καλοκαίρι, μας καλεί να δοκιμάσουμε ένα στυλ fusion ελληνικής κουζίνας και nikkei με νέες υφές επηρεασμένες από τις τάσεις της μοντέρνας μαγειρικής. Δεν λείπουν, φυσικά από το μενού τα φρέσκα ψάρια και θαλασσινά, αλλά και το sushi.

Ο executive bartender του Ronda, Παναγιώτης Φράγκος, έχει ανανεώσει τη cocktail list του εστιατορίου, σύφωνα με τις γεύσεις που υπάρχουν στο νέο καλοκαιρινό μενού, έτσι ώστε όλες μας οι επιλογές να είναιι πλήρως γευστικά εναρμονισμένες. Η λίστα κρασιών κι αφρώδων οίνων του εστιατορίου, πλούσια και φέτος. Με την καθοδήγηση των maitres, μπορούμε να διαλέξουμε το καταλλήλο κρασί που θα συνοδεύσει το δείπνο μας.
Την Παρασκευή 10.05 το Ronda Restaurant- Beach Bar μας προσκαλεί να απολαύσουμε το καινούριο μενού δίπλα στη θάλασσα, στο απόλυτο καλοκαιρινό σκηνικό.

Διαβάστε ακόμη

Ανοικτό πάρτι σήμερα στη Ρόδο για τη στέψη του Καρόλου

Πέντε προτάσεις για ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς στη Ρόδο

Το “3rd Rhodes Salsa Weekend” είναι γεγονός!

Στη ραδιοφωνική οικογένεια του «Μελωδία Ρόδου» μπαίνει o Ν. Μουρατίδης

«Στην αγκαλιά σου»: Κυκλοφόρησε το νέο single του Ροδίτη ερμηνευτή, Νίκου Κυπριώτη

Σήμερα η συναυλία της Έλενας Παπαρίζου

Συναυλία στην Ιαλυσό

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στη Ρόδο!