Βίντεο: Δείτε το debate των υποψηφίων δημάρχων της Ρόδου

Δείτε ολόκληρο το debate των υποψηφίων δημάρχων της Ρόδου, διάρκειας τριών ωρών, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 3 Μαΐου, στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου.

Η δημόσια συζήτηση για θέματα περιβάλλοντος και οικολογίας διοργανώθηκε από τον Σύλλογο Προστασίας Περιβάλλοντος Ρόδου και σε αυτό συμμετείχαν, οι τέσσερις από τους πέντε υποψήφιους δημάρχους Ρόδου και συγκεκριμένα (με τη σειρά που κληρώθηκαν) οι κ.κ. Φώτης Χατζηδιάκος (Ρόδος Δύναμη Πολιτών), Στράτος Καρίκης (Νέα Μέρα Ροδίων Όραμα), Δημήτρης Κρητικός (Ρόδος Αξιών) και Τάκης Πότσος (Λαϊκή Συσπείρωση).

Στο debate συμμετείχαν οι δημοσιογράφοι Κώστας Σαμιωτάκης (Ρ/Σ Notos news), Ελευθερία Πελλού (Ρ/Σ Παλμός), Μαρία Μπακαρή (Ρ/Σ Λυχνάρι), Μπάμπης Μαστροδημήτρης (Εφημερίδα Ροδιακή) και Ρένα Βενιανάκη (ΕΡΤ Ρόδου).

Την συγκεκριμένη εκδήλωση κάλυψε με εικόνα και ήχο ο σκηνοθέτης Αλέξανδρος Λουϊζίδης, ο οποίος και έδωσε στη δημοσιότητα ολόκληρο το υλικό του debate, ώστε να μπορέσουν οι πολίτες της Ρόδου να δουν και να ακούσουν τις θέσεις και τις απόψεις των υποψηφίων δημάρχων του νησιού για μια σειρά ζητήματα που αφορούν την καθημερινότητά και το περιβάλλον, εν όψει των εκλογών της 26 Μαΐου.