Οι κάτοικοι του Αγίου Νικολάου  θα πράξουν ανάλογα στις εκλογές

Δύσκολο στην Ελλάδα να αναλάβει κάποιος την ευθύνη για κάθε πράξη του. Αν κάτι πάει στραβά,  πάντα φταίνε οι άλλοι και στην πιο καλή περίπτωση υποκρύπτουμε το λάθος μας. Λες και ο κόσμος είναι ηλίθιος και να μην το καταλαβαίνει ή Λωτοφάγος για να το ξεχνά.

Παρακολουθώ με ενδιαφέρον τις αναφορές της παρούσας Δημοτικής αρχής για τα πεπραγμένα της, όσο αφορά τα τεχνικά έργα που πραγματοποίησε.
Πολλές αναφορές σε μικρά επουσιώδη έργα, αν τα συγκρίνει κανείς με την κορωνίδα όλων, δηλαδή με τον υποσταθμό της ΔΕΗ στον Άγιο Νικόλαο.

Θα μου πει κανείς ότι αυτό δεν έγινε με κονδύλια του Δήμου. Θα απαντήσω ότι αυτό δεν έχει καμιά σημασία. Οποιοσδήποτε άλλος Δήμαρχος ήταν στη θητεία αυτής της πενταετίας, το έργο δεν θα πραγματοποιούνταν. Ήταν αυτός ο Δήμαρχος που είχε το θράσος…εεε  συγγνώμη… το θάρρος να χτυπήσει το χέρι του στο έδρανο του Δημοτικού Συμβουλίου και απευθυνόμενος στους Δημότες αυτής της πόλης από τους οποίους σήμερα ζητά την ψήφο τους και να τους πει:
«Θέλετε δε θέλετε θα γίνει»   Και πράγματι έγινε.

Μπορεί να μην πήρε τα αντισταθμιστικά έργα που ως τριάκοντα αργύρια του υποσχεθήκαν οι της ΔΕΗ  - γιατί έτσι είναι αυτοί, κοροϊδεύουν- αλλά το έργο έγινε. Στο νέο διαμορφούμενο κέντρο της πόλης μας, μπροστά στη νέα Μαρίνα και δίπλα στα σχολεία και στις κατοικίες ένα τεράστιο βιομηχανικό κτήριο – που τώρα όποιος θέλει μπορεί να το δει και να το συγκρίνει με τις μικρο-διαστάσεις της περιοχής- που έχει μέσα του μετασχηματιστές που εκπέμπουν ακτινοβολία, αλλά φυσικά «είναι κάτω από τα ανεκτά όρια.»

Εμείς οι δημότες κάτοικοι του Αγίου Νικολάου που ζητάτε την ψήφο μας και που ζήσαμε όλη τη διαδικασία, έχουμε γνώση και θα πράξουμε ανάλογα.
Διαφημίστε το όμως και αυτό το έργο σας για όποιον από τους υπόλοιπους Δημότες δεν το ξέρει, για να ενημερωθούν και αυτοί και να πράξουν ανάλογα.
Με τιμή,
Νικόλαος Κουμνάκης
Ψηφοφόρος.