Έκλεψε τα φιλοδωρήματα από εστιατόριο

Τα φιλοδωρήματα από κατάστημα στην Ιαλυσό αφαίρεσε 44χρονος, ενώ μία 38χρονη στην πόλη της Ρόδου έκλεψε το κινητό τηλέφωνο από την τσάντα δύο ανηλίκων που βρίσκονταν σε πάρκο της περιοχής!
Και οι δύο υποθέσεις εξιχνιάστηκαν από την αστυνομία και οι δράστες συνελήφθησαν και θα λογοδοτήσουν στην αστυνομία.

Πιο συγκεκριμένα, προχθές το πρωί ο 44χρονος μετέβη σε κατάστημα στην Ιαλυσό και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 100-150 ευρώ που βρίσκονταν σε κέρματα σε βάζο και ήταν φιλοδωρήματα για το προσωπικό.

Ο 44χρονος τράπηκε σε φυγή, το περιστατικό καταγγέλθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Ιαλυσού και λίγη ώρα αργότερα εντοπίστηκε και συνελήφθη. Σε έλεγχο δε που του έγινε βρέθηκε να κατέχει 5,9 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και 31 ναρκωτικά χάπια.

Οι ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκαν, ενώ ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του παραπέμφθηκε στη δικαιοσύνη.
Επίσης,  προχθές συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου και μία 38χρονη κατηγορούμενη για κλοπή.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η 38χρονη εντόπισε δύο ανήλικους σε πάρκο στην πόλη της Ρόδου και αφού αφαίρεσε την τσάντα που είχαν μαζί τους, πήρε μέσα από αυτήν ένα κινητό τηλέφωνο.  Η 38χρονη συνελήφθη και σε βάρος της κινήθηκε η προβλεπόμενη από τον νόμο διαδικασία.