Θα προσληφθούν εννέα ναυαγοσώστες στη Ρόδο

Θα προσληφθούν εννέα ναυαγοσώστες στη Ρόδο

Θα προσληφθούν εννέα ναυαγοσώστες στη Ρόδο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 417 ΦΟΡΕΣ

Στην πρόσληψη εννέα ναυαγοσωστών θα προχωρήσει ο δήμος της Ρόδου, για να καλύψει τις εποχιακές ανάγκες στις κεντρικές παραλίες του νησιού μας.

Οι ναυαγοσώστες που θα απασχοληθούν για διάστημα τεσσάρων μηνών θα κατανεμηθούν σε επτά παραλίες της Ρόδου που θεωρούνται ως οι πιο πολυσύχναστες.

Σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν , οι παραλίες που θα αποκτήσουν ναυαγοσώστες είναι η παραλία Έλλη, η παραλία Sunwing, η κεντρική παραλία του Φαληρακίου, η παραλία Τσαμπίκα, η μεγάλη παραλία Λίνδου, η παραλία Κιοτάρι και η παραλία της Ιξιάς.
Μάλιστα στην παραλία Έλλη και στην κεντρική παραλία του Φαληρακίου θα τοποθετηθούν από δύο ναυαγοσώστες ενώ στις υπόλοιπες από έναν.

Οι ενδιαφερόμενοι που θα πρέπει να είναι ηλικίας από 18 έως 45 ετών θα μπορούν να καταθέτουν αίτηση στο δήμο Ρόδου μαζί με τα δικαιολογητικά που απαιτούνται μέχρι και τις 12 Ιουνίου. Ειδικότερα, χρειάζονται: φωτοαντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας, φωτοαντίγραφο τίτλου σπουδών, άδεια ναυαγοσώστη από Λιμενική Αρχή, υπεύθυνη δήλωση, βεβαίωση ΟΑΕΔ για απόδειξη ανεργίας και πιστοποιητικό μόνιμης κατοικίας.

Διαβάστε ακόμη

Συλλυπητήρια δήλωση του Γιάννη Παππά για την απώλεια του Κώστα Κωτικώστα

Αλ. Κολιάδης: Ας μην μας κουνάνε το δάχτυλο και ας μην επικαλούνται τη Δημοκρατία αυτοί που έξι μήνες τώρα αρνούνται να αποδεχτούν τη λαϊκή ετυμηγορία

Επίσκεψη γυναικών από το Κέντρο Ημερήσιας Απασχόλησης «Κορωνίς»

Ν. Γερονικόλας: Περί πολιτικής ηθικής

Απεργία δικαστικών υπαλλήλων στις 24 Απριλίου

Μαθήματα πυρόσβεσης σε εθελοντές για λήψη πιστοποίησης στη Ρόδο

Να καθαριστούν τα οικόπεδα ζητά η κοινότητα Σορωνής

Ανακοίνωση της Νέας Αριστεράς Ν. Δωδεκανήσου για την καταγγελία σεξουαλικής παρενόχλησης στη Νίσυρο