Στη Ρόδο ο Ολυμπιονίκης Iωάννης Μελισσανίδης στο Dance Summer Camp

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης Ιωάννης Μελισσανίδης θα παρευρεθεί  στο νησί μας αποκλειστικά για το "Dance Summer Camp’’, που διοργανώνει με επιτυχία για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η συντοπίτισσά μας Μαριάννα Παπακωνσταντίνου. Η αξιόλογη αυτή διοργάνωση γίνεται με την υποστήριξη της Σχολής "Love to Dance’’ – Έφη Κρητικού, από την οποία αποφοίτησε στη Ρόδο και που της άνοιξε τα φτερά για να πετάξει σε νέους χορευτικούς ορίζοντες.

Το “Dance Summer Camp” είναι ένα ποικιλόμορφο σε είδη χορού σεμινάριο, διάρκειας μιας εβδομάδας (15 – 20 Ιουλίου), όπου τα παιδιά θα μπορούν να παρακολουθήσουν τα εξής είδη χορού:
• Graham Technique, (Πένυ Διαμαντοπούλου, Καθηγήτρια Κρατικής Σχολής Αθηνών)
• Contemporary jazz, (Μαριάννα Παπακωνσταντίνου, φοιτήτρια Β έτους Κρατικής Σχολής Αθηνών)
• Σύγχρονο, (Δέσποινα Λαγουδάκη, απόφοιτη Κρατικής Σχολής Αθηνών)
• Commercial, (Bill Roxenos, χορευτής-χορογράφος με διεθνή καριέρα )
• Lyrical Jazz, (Ιάσονας Μανδήλας, απόφοιτος επαγγελματικής Σχολής ‘’BirdCollege’’ Λονδίνου),
• Latin, (Oleksandr Bakharyev, χορευτής- χορογράφος).

Στο "Dance Summer Camp’’ που θα γίνει στην Σχολή Χορού Έλλης Παρασκευά, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μικροί και μεγάλοι, από 7 έως 18 ετών, ενήλικες, αλλά ακόμα και επαγγελματίες δασκάλες χορού του νησιού μας!

Μέσα απ’ αυτήν τη διοργάνωση ο χρυσός Ολυμπιονίκης Ιωάννης Μελισσανίδης θα έρθει σε άμεση επαφή με όλα τα παιδιά που θα συμμετάσχουν στο ‘’Dance Summer Camp’’, με την μορφή "Q&A’’.

Το "Q&A’’ (Ερωτήσεις & Απαντήσεις), είναι μια μέθοδος που εφαρμόζεται ευρέως στο εξωτερικό τα τελευταία χρόνια, δίνοντας την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να συζητήσουν το θέμα διοργάνωσης μιας εκδήλωσης.

Στην προκειμένη περίπτωση τα παιδιά θα συζητήσουν μαζί του για τον χορό, τον αθλητισμό, γενικότερα τα όνειρα και τους στόχους τους.  
Στόχος αυτής της συζήτησης θα είναι να βοηθηθούν τα παιδιά στο να υλοποιήσουν συστηματικά και μεθοδευμένα τις φιλοδοξίες τους και παράλληλα, να συζητήσουν και να αναλύσουν τις δυσκολίες και τον κόπο που πρέπει να καταβάλλουν για αυτό!

2ο "Dance Summer Camp’’
15- 20 Ιουλίου
Ρόδος