Θερμή υποδοχή του Αλέξη Τσίπρα στη Ρόδο

Θερμή υποδοχή του Αλέξη Τσίπρα στη Ρόδο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 3695 ΦΟΡΕΣ

Θερμή υποδοχή επιφύλαξαν οι φίλοι και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ο οποίος έφθασε στη Ρόδο τα ξημερώματα απο τη Μάλτα.

Ο κ. Τσίπρας ξεκίνησε την επίσκεψη του στο νησί μας λίγο μετά τις 11 απο την πλατεία Κύπρου όπου τον περίμεναν συγκεντρωμένοι υποστηρικτές του και οπαδοί του κόμματος, καθώς και οι 3 βουλευτές του νομού μας, κ.κ. Σαντορινιός, Γάκης και Καματερός.

Στη συνέχεια περιόδευσε στα καταστήματα του κέντρου της πόλης όπου είχε συνομιλίες με καταστηματάρχες του νησιού και κατέληξε στην κεντρική καφετέρια Yachting cafe όπου συναντήθηκε με εκπροσώπους εργαζομένων και επαγγελματιών συζητώντας τα ειδικότερα προβλήματα του κάθε κλάδου.

Στην τοποθέτησή του μεταξύ άλλων έκανε ιδιαίτερη αναφορά στη σημασία του τουρισμού και στο γεγονός οτι είναι σημαντική η συμβολή του στην εθνική οικονομία και αναφέρθηκε στην ανάγκη οτι θα πρέπει με το αποτέλεσμα των εκλογών της 7ης Ιουλίου, να συνεχιστεί η πορεία της χώρας που έχει ξεκινήσει, για να υπάρξουν περισσότερα οφέλη στους εργαζόμενους, τους μικροεπαγγελματίες και τους υγιής επιχειρηματίες όπως χαρακτηριστικά τόνισε.

Ο κ. Τσίπρας αναχώρησε πριν απο λίγο για το νησί της Χάλκης όπου του ετοιμάζεται θερμή υποδοχή δεδομένου οτι είναι ο πρώτος πρωθυπουργός που επισκέπτεται το νησί, και στη συνέχεια πρόκειται να μεταβεί στην Τήλο όπου θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση το βράδυ.

Αύριο ο κ. Τσίπρας θα βρίσκεται στην Κω όπου θα πραγματοποιήσει και εκεί ομιλία και ενδεχομένως να επισκεφθεί και τη Νίσυρο.

Διαβάστε ακόμη

Την ίδρυση Ενιαίου Επαγγελματικού Γυμνασίου και Λυκείου στην Κω, ζητά ο Μάνος Κόνσολας

Παρέμβαση του Μάνου Κόνσολα για την ενίσχυση του ΠΠΙ Κάσου και τις διακομιδές

Γ. Παππάς Υφυπουργός Ναυτιλίας: «Εκπτώσεις σε ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια για τη μετάβαση αναπληρωτών εκπαιδευτικών στην περιοχή τοποθέτησής τους»

Γιάννης Παππάς: Λύση από τον υφυπουργό Ναυτιλίας για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα στα πλοία

Ομιλία Μίκας Ιατρίδη στη Βουλή για την αναμόρφωση του Κώδικα Φορολογικής Διαδικασίας: «Στόχος μας, ένας κράτος λιγότερο γραφειοκρατικό, πάντα δίπλα στον πολίτη!»

Γ. Παππάς, υφ. Ναυτιλίας: «Νέα πραγματικότητα η visa express για επιχειρηματίες του τουρισμού Καλύμνου και Λέρου»

Συνάντηση του Μάνου Κόνσολα με πολίτες, τον Δήμαρχο και δημοτικούς Συμβούλους της Σύμης

Κοινοβουλευτική Αναφορά του Βασίλη Α. Υψηλάντη για να συμπεριληφθεί η Πάτμος στα νησιά της Express Visa