10 Τάσεις που θα είναι στη μόδα για τους γάμους το 2019

10 Τάσεις που θα είναι στη μόδα για τους γάμους το 2019

10 Τάσεις που θα είναι στη μόδα για τους γάμους το 2019

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1032 ΦΟΡΕΣ

Όπως κάθε χρόνο αλλάζουν οι τάσεις στη μόδα, το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και στους γάμους. Με την αλλαγή του χρόνου έρχονται και οι καινούριες τάσεις για τους γάμους. Ας δούμε μαζί τι επιφυλάσσει το 2019 για τους γάμους, και μάθε τι είναι στη μόδα, από τις προσκλήσεις και τη διασκέδαση μέχρι και τα λουλούδια και το φαγητό.

Τι θα είναι στη μόδα στους γάμους το 2019

1.Λάμψη & Εντυπωσιακός στολισμός

Ξέχασε το ρουστίκ στυλ, το οποίο είναι πραγματικά εκτός μόδας το 2019. Μην επιλέξεις, επομένως, δαντέλα ή λινάτσα αν έχεις σκοπό να παντρευτείς του χρόνου. Τα ζευγάρια έχουν μεγάλα σχέδια για το νέο έτος, και αυτά ανταποκρίνονται σε όλους τους τομείς – λουλούδια, φωτισμό, διακόσμηση κλπ.

2.Νυφικά με χάντρες και overskirt

Τα νυφικά για το νέο έτος διακρίνονται από το όμορφο και λιτό μπροστινό μέρος, ενώ το πίσω μέρος είναι διακοσμημένο με χάντρες. Μια άλλη τάση που εμφανίζεται πάλι στα νυφικά είναι τα overskirts. Τα νέα σχέδια διαθέτουν overskirt φτιαγμένα από τούλι, οργάντζα, σιφόν και μικάδο.

3. Επάργυρα Στέφανα Γάμου

Όπως είπαμε, το 2019 το ρουστίκ φεύγει από τη μόδα και το ίδιο συμβαίνει και για τα στέφανα γάμου που θα συμπληρώσουν την εικόνα των νεόνυμφων. Στην αγορά υπαρχουν άπειρες επιλογές σε επάργυρα αλλά και ασημένια στέφανα γάμου τα οποία θα δώσουν την κατάλληλη λάμψη καθώς θα χορεύετε το χορό του Ησαΐα.

4. Λουλούδια σε παστέλ αποχρώσεις & παχύφυτα

Μια τάση που συνεχίζεται και το 2019 είναι η χρήση λουλουδιών σε παστέλ αποχρώσεις. Λουλούδια, όπως ο αποξηραμένος λωτός, ο βυζαντινός στάχυς και η πράσινη ορτανσία αποτελούν μερικές από τις επιλογές των ζευγαριών. Αντί για τα κλασικά τριαντάφυλλα, επέλεξε να αναβαθμίσεις το νυφικό σου μπουκέτο με μικρούς κάκτους αλλά και με φυτά που δεν ανθίζουν συχνά.

5. Προσκλητήρια σε μεγάλο μέγεθος

Τον τελευταίο καιρό τα ζευγάρια έχουν την τάση να επιλέγουν προσκλητήρια σε αρκετά μεγάλο μέγεθος. Με την επιλογή ενός τέτοιου προσκλητηρίου δηλώνεις σίγουρα ότι θα παρευρεθείς σε ένα αξιοσημείωτο γεγονός.

6. Παραδοσιακά φαγητά

Άλλη μια συνήθεια που πρέπει να ξεχάσεις το 2019 είναι το catering και τα finger foods. Πολλά ζευγάρια στρέφονται πλέον σε παραδοσιακές συνταγές, τις οποίες θέλουν να εντάξουν στο μενού του γάμου τους.

7. Τούρτες με ευφάνταστες γεύσεις

Οι παραδοσιακές τούρτες δεν θα είναι πλέον συνηθισμένες σε ένα γάμο. Γι’ αυτό άσε στην άκρη τις τούρτες με την κλασική γεύση βανίλιας και επέλεξε μια με γεύση κανέλας, μπανάνας ή ακόμη και με γεύση του καφέ.

8. Τα ποτά

Η μπύρα και το τοπικό κρασί ή το λικέρ είναι 3 από τις τάσεις που θα δεις συχνά σε γάμους το 2019. Μπορείς να τα προσφέρεις ως βασικό ποτό στο τραπέζι ή ως κέρασμα στην είσοδο. Παράλληλα με αυτό τον τρόπο υποστηρίζεις και την τοπική κοινότητα.

9. Instagram Hashtags

Τα hashtags είναι πλέον mustστους γάμους. Προτρέψτε τους καλεσμένους σας να χρησιμοποιήσουν το δικό σας προσωπικό hashtagτου γάμου σας σε ότι ποστάρουν στα socialmediaέτσι ώστενα έχετε μετά συγκεντρωμένες όλες τις ψηφιακές αναμνήσεις της πιο σημαντικής σας ημέρας!

10. Η ώρα του γάμου

Πολλά ζευγάρια εκφράζουν έντονο ενδιαφέρον να κάνουν το γάμο τους αργά το πρωί ή νωρίς το απόγευμα καθώς θέλουν να εκμεταλλευτούν το φως του ήλιου, αλλά και να διασκεδάσουν λίγο παραπάνω.

Διαβάστε ακόμη

Ο ιδιαίτερος λόγος πίσω από το ταξίδι του Γιώργου Τσαλίκη στη Ρόδο: «Ήταν ένα τάμα!»

Κυκλοφόρησε το νέο τραγούδι της Μιρέλας Πάχου με τίτλο "Τα τυχερά τριφύλλια"

Νέο τραγούδι για τη Ροδίτισσα καλλιτέχνιδα Emmanouéla

Καίτη Γαρμπή: Θετική στον κορωνοϊό – Ακύρωσε τη συναυλία της στη Ρόδο

Χαμός σε Σύμη και Ρόδο για τη «Γη της Ελιάς» – Κοσμοσυρροή στα γυρίσματα

Συγκινημένος ο ιερέας των Απολλώνων μιλά για τον αγώνα ζωής του Τριαντάφυλλου (βίντεο)

Survivor: Συγκινεί η μητέρα του Tριαντάφυλλου: «Θέλω να φύγει από το παιχνίδι» (βίντεο)

Ο έφηβος Τριαντάφυλλος τραγουδά «Φοβιτσιάρα μου» στη Ρόδο