Ποιοι είναι οι δύο μαθητές από τη Ρόδο που έσπασαν το «φράγμα» των 19.000 μορίων!

Σε στρατιωτικές σχολές στοχεύουν οι δυο από τους υποψηφίους που συγκέντρωσαν τις υψηλότερες βαθμολογίες στα Δωδεκάνησα σύμφωνα με τα αποτελέσματα που ανακοινώθηκαν από το υπουργείο Παιδείας σήμερα.

Πρόκειται για τον Δημήτρη Ζήση του 1ου Γενικού Λυκείου Ρόδου ο οποίος συγκέντρωσε 19.113 μόρια  ο οποίος σε δηλώσεις του στη «Ροδιακή» εξέφρασε την ικανοποίηση του.

«Νιώθω αρκετά καλά, ήταν δικαίωση για όλο το διάβασμα που έχω κάνει. Στόχος από την αρχή ήταν η σχολή Ικάρων για αυτό και ήθελα να έχω συγκεντρώσει μία καλή βαθμολογία ώστε να έχω επιλογές. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια μου για τη στήριξη της» δήλωσε στο «Ροδιακή».

Την ικανοποήση της εξέφρασε και η  Άρτεμη- Ευαγγελία Ιωακειμίδη του  1ου Λυκείου Ρόδου  που συγκέντρωσε 19.347 μόρια αφού το αποτέλεσμα δικαιώνει την  κοπιώδη προσπάθεια της.

«Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί ανταμείφθηκαν οι κόποι μου, πέτυχα τον στόχο μου που είναι η εισαγωγή μου στο Οικονομικό Τμήμα ΣΣΑΣ!» δήλωσε στη «Ροδιακή».

* Διαβάστε στην αυριανή έντυπη έκδοση της «Ροδιακής» αναλυτικά στοιχεία για τις επιδόσεις των υποψηφίων και δηλώσεις των μαθητών με τις κορυφαίες βαθμολογίες.