Κ. Πάττας: «Πάνω απ’ όλα να το χαρούμε, δεν είναι αυτοσκοπός ο τίτλος»

Συνεχίζεται να ενισχύεται σημαντικά ο Ηρακλής Μαριτσών ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Οι «πράσινοι» απέκτησαν και τον Στέργο Χατζηκοσμά ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Απόλλωνα Καλυθιών και είναι πανέτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του στη νέα του ομάδα η οποία, όπως όλα δείχνουν, θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο νέο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας.

Ο Χατζηκοσμάς είναι από τους ποδοσφαιριστές που μπορεί να κάνει τη διαφορά και σίγουρα η συμμετοχή του στον Ηρακλή αναμένεται να δώσει και ταχύτητα αλλά και ποιότητα στην γραμμή κρούσης.

«Πάνω απ’ όλα να το χαρούμε»
Όλα φανερώνουν ότι ο Ηρακλής θα έχει μια ομάδα που θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα λοιπόν, ωστόσο τη λέξη αυτή δεν θέλει σε καμία περίπτωση να την χρησιμοποιήσει ξεκάθαρα ο προπονητής της ομάδας Κώστας Πάττας.

Ο ίδιος σε δηλώσεις του στη «Ροδιακή» μεταξύ άλλων επεσήμανε και τα ακόλουθα: «Δεν είναι αυτοσκοπός μας το πρωτάθλημα και αυτό θέλω να γίνει ξεκάθαρο. Δεν μας αγχώνει ο τίτλος και ούτε σώνει και καλά παίζουμε γι’ αυτόν. Φυσικά αν έρθει δεν πρόκειται να πούμε όχι. Θα το δεχθούμε. Από εκεί και πέρα όμως, όπως και πέρυσι κάναμε μια καλή ομάδα έτσι και φέτος θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το ίδιο.

Ο μεγάλος μας στόχος είναι να το ευχαριστηθούμε και εμείς αλλά και το χωριό όλο. Υποσχόμαστε ότι θα δουλέψουμε πάρα πολύ για να πετύχουμε ό,τι καλύτερο. Είμαι ευχαριστημένος από τις  κινήσεις της ομάδας. Πιστεύω ότι και φέτος θα μου προσφέρουν ένα καλό υλικό για να γίνει δουλειά».

-Στο μεταξύ, οι μετεγγραφές δεν ολοκληρώνονται εδώ για τον Ηρακλή καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πολύ σύντομα θα γίνουν γνωστές και οι επόμενες κινήσεις που θα κάνει ο σύλλογος σε θέσεις που έχει ζητήσει και ο Κώστας Πάττας.

Εξελίξεις λοιπόν αναμένονται προσεχώς.