Ηρακλής Λάρδου: Σημαντική ανανέωση με Μπενούρ

Με τον Μπενούρ στη σύνθεσή της θα «κατέβει» και στο νέο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας ο Ηρακλής Λάρδου.

Ο έμπειρος παίκτης συμφώνησε στην πρόταση που του έκανε η διοίκηση και έτσι ανανέωσε τη συνεργασία του για τουλάχιστον ένα χρόνο ακόμα. Είναι μια σημαντική ανανέωση διότι πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή εγνωσμένης αξίας που είναι και εκ των αρχηγών του συλλόγου τα τελευταία χρόνια. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι είχε δεχθεί και άλλες προτάσεις από ομάδες του νησιού μας, ωστόσο και επιθυμία του ίδιου ήταν να παραμείνει στην οικογένεια του Ηρακλή και να βοηθήσει την ομάδα και τη νέα χρονιά.

Σημαντικό ρόλο για να αποδεχθεί την πρόταση έπαιξε και ο προπονητής Μανώλης Κοντού ο οποίος διατηρεί άριστες σχέσεις με τον ποδοσφαιριστή και είχαν συνεργαστεί και στο παρελθόν με μεγάλη επιτυχία. 

Από εκεί και πέρα, οι επαφές συνεχίζονται και πολύ σύντομα θα γίνουν γνωστές και οι επόμενες ανανεώσεις συνεργασιών.

Ο Ηρακλής προσπαθεί να δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο ενόψει της νέας χρονιάς, έχοντας ως μεγάλο στόχο να κάνει αισθητή την παρουσία του στο πρωτάθλημα, χωρίς βέβαια να αποτελεί αυτοσκοπός η κατάκτηση μιας εκ των πρώτων θέσεων της βαθμολογίας.

Σίγουρα όμως, οι άνθρωποι του συλλόγου ονειρεύονται να φτιάξουν μια ομάδα που θα μπορεί να αποδίδει καλό ποδόσφαιρο και θα ικανοποιεί και τον φίλαθλο κόσμο που θα πηγαίνει στο γήπεδο για να παρακολουθήσει τα παιχνίδια της.