Θέλει Λενιού και Αμπελά ο Νηρέας

Πρόταση στον Μιχάλη Λενιού αλλά και στον Σταμάτη Αμπελά προκειμένου να φορέσουν τη φανέλα του Νηρέα τη νέα αγωνιστική περίοδο έκανε σύμφωνα με πληροφορίες η διοίκηση του συλλόγου. Πρόκειται για δυο πολύ έμπειρους παίκτες, οι οποίοι ασφαλώς και μπορούν να βοηθήσουν πάρα πολύ το Νηρέα. Με τους δυο παίκτες έχει γίνει ήδη μια επαφή και μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει το θέμα οριστικά. Είναι δυο περιπτώσεις που εξετάζονται πολύ προσεκτικά από το Νηρέα και αποτελούν άμεσες μετεγγραφικές προτεραιότητες.

«Τέλος» Κοβάτσι και Μπούτσκα
 Από εκεί και πέρα, επιστρέφουν στον Φοίβο, όπως όλα δείχνουν οι Κοβάτσι και Μπούτσκα, οι οποίοι το τελευταίο διάστημα έπαιζαν με τα χρώματα του Νηρέα. Και οι δυο ποδοσφαιριστές ήταν στα πλάνα του προπονητή Γιώργου Σαββιδάκη ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, ωστόσο ο σύλλογος της Κρεμαστής επιθυμεί να προσθέσει τους παίκτες στο ρόστερ της. Η εξέλιξη αυτή δημιουργεί πρόβλημα στο Νηρέα, ο οποίος πρέπει να μπει στην διαδικασία αντικατάστασης των παικτών προκειμένου να καλυφθούν τα κενά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. 

Ακόμα τέσσερις ανανεώσεις
Κατά τα άλλα, τέσσερις ακόμα ποδοσφαιριστές ανανέωσαν τη συνεργασία τους και ενόψει της νέας χρονιάς. Πρόκειται για τους Κλαούντιο Σινάνι, Μιχάλη Παπακωνσταντή, Φίλιππο Κούκιαλη και Δημήτρη Κεβάνι, οι οποίοι θα φορούν την ίδια φανέλα. Οι επαφές και με τους υπόλοιπους παίκτες συνεχίζονται και πολύ σύντομα θα γίνουν γνωστά και τα επόμενα ονόματα που θα ανανεώσουν τη συνεργασία τους.