Θα συναντηθούν μετά από 50 χρόνια οι απόφοιτοι του Βενετοκλείου

Θα συναντηθούν μετά από 50 χρόνια οι απόφοιτοι του Βενετοκλείου

Θα συναντηθούν μετά από 50 χρόνια οι απόφοιτοι του Βενετοκλείου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 900 ΦΟΡΕΣ

Μία…μεγάλη παρέα, αυτή των αποφοίτων του Βενετοκλείου Γυμνασίου της τάξης του 1969 αποφάσισε να ξαναβρεθεί με όλους τους συμμαθητές εκείνης της περιόδου μετά από πενήντα χρόνια!

Πρωτεργάτες αυτής της πρωτοβουλίας είναι ο ουρολόγος κ. Θωμάς Σωτρίλλης, ο οικονομολόγος κ. Χρήστος Παπαφιλίππου, ο ναυπηγός κ. Γεώργιος Χαλκίτης και ο επιχειρηματίας κ. Παναγιώτης Αυγερινός.

Σε δηλώσεις που έκαναν χθες οι τρεις πρώτοι, ο κ. Σωτρίλλης είπε ότι είναι συμμαθητές από το 1962 και αποφοιτήσαντες το 1969. Αποφάσισαν, λοιπόν, επειδή εξακολουθούν να είναι μία παρέα, να πάρουν μία πρωτοβουλία για να γίνει μία συνάντηση της τάξης του 1969.

Έτσι, ξεκίνησαν να κάνουν αυτή την κίνηση και να καλέσουν όλους τους παλιούς συμμαθητές της χρονιάς εκείνης για να βρεθούν σε μία συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί περί τα τέλη Οκτωβρίου.

Από την πλευρά του, ο κ. Παπαφιλίππου είπε ότι το 1969 αποφοίτησαν από το Βενετόκλειο εξατάξιο γυμνάσιο 116 συμμαθητές τους, 72 από τότε κλασικό και 44 από το πρακτικό. Σκοπός τους είναι να ενημερώσουν τους συμμαθητές τους για το τι σχεδιάζουν να κάνουν και με τη ευκαιρία να τους ζητήσουν να επικαιροποιήσουν τα στοιχεία τους ώστε να μπορούν να επικοινωνούν μαζί τους και να τους ενημερώνουν για τον σχεδιασμό της εκδήλωσης.

Μάλιστα, δεν παρέλειψε να πει ότι η εκδήλωση που θέλουν να κάνουν θα διαφέρει από τα συνηθισμένα reunions που έκαναν στο παρελθόν αφού το κύριο χαρακτηριστικό της θα είναι οι πολλές ώρες που θα σμίξουν ώστε να μιλήσουν για τη ζωή τους και έτσι μετά από τόσα πολλά χρόνια, μισό αιώνα, να δουν τι έχει μείνει από τα εφηβικά τους χρόνια.

Ο κ. Χαλκίτης είπε με τη σειρά του ότι, μετά από τόσα χρόνια είναι πλέον πάρα πολύ δύσκολο να βρει ο ένας τον άλλο μεταξύ των εκατό και πλέον συμμαθητών που ήταν μαζί πριν από 50 χρόνια.
Ο σκοπός της συνάντησης λοιπόν είναι να τους ευαισθητοποιήσει και να τους φέρει σε επαφή διότι οι περισσότεροι έχουν χαθεί.

Ο κ. Σωτρίλλης είπε ακόμη ότι θα δημοσιοποιήσουν μέσω facebook τον τρόπο με τον οποίο μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί τους ενώ ήδη έχει γίνει η πρώτη κρούση σε ξενοδοχειακό συγκρότημα που θα τους φιλοξενήσει το διήμερο του τελευταίου δεκαημέρου του Οκτωβρίου αφού η συνάντηση θα κρατήσει δύο ημέρες. Μάλιστα, ήδη κάποια άτομα που βρίσκονται στο εξωτερικό έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να έρθουν. Σημειώνεται ότι η πρόσκληση ισχύει και για τους καθηγητές.

Διαβάστε ακόμη

Η δραστηριότητα του Κέντρου «Δίοδος»

Προκήρυξη διαγωνισμού για το «Βραβείο Βασίλη Μοσκόβη έτους 2023»

Ορκίστηκε χειρουργός στο Νοσοκομείο Ρόδου ο Γιώργος Ντόκος

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Γιώργου Χατζημάρκου με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Δικαιοσύνης Πάνο Αλεξανδρή

Δείτε σε ζωντανή μετάδοση τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ρόδου

Έντονη αντίδραση του Βασίλη Υψηλάντη κατά της Ζωής Κωνσταντοπούλου – Την χαρακτήρισε «Εθνική Εισαγγελέα»

Τζέιμς Καφετζής: Ο πατέρας μου ψάχνει νέο σκάφος στον Ειρηνικό για να συνεχίσει το ταξίδι του από εκεί

Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών του δήμου Ρόδου η Ματίνα Γιανέλλη