Συμφωνία του Φοίβου με τον Λευτέρη Δράκο

Συμφωνία του Φοίβου με τον Λευτέρη Δράκο

Συμφωνία του Φοίβου με τον Λευτέρη Δράκο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 152 ΦΟΡΕΣ

Η ομάδα της Κρεμαστής συνεχίζει να ενισχύεται σημαντικά ενόψει της νέας χρονιάς

Με τη φανέλα του Φοίβου Κρεμαστής θα αγωνίζεται και πάλι ο Λευτέρης Δράκος!

Μετά από τέσσερις χρόνια, ο υψηλόσωμος σέντερ φορ, επιστρέφει στην ομάδα που αναδείχθηκε ποδοσφαιρικά και είναι πανέτοιμος να ενισχύσει τις προσπάθειες των συμπαικτών του στο δύσκολο νέο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας. Ο Δράκος τα βρήκε σε όλα με την ομάδα του Φοίβου και προστέθηκε και αυτός στο ρόστερ της ομάδας.

Το τελευταίο διάστημα φορούσε τη φανέλα του Ποσειδώνα Καρπάθου, ενώ στο παρελθόν, εκτός από τον Φοίβο έχει παίξει ακόμα με τα χρώματα του Ιάλυσου, του Διαγόρα Βατίου, του Κλεάνθη Παραδεισίου αλλά και της Αθλητικής Ένωσης Κατταβιάς. Ο παίκτης ήταν στόχος του προπονητή Μιχάλη Πολιά προκειμένου να ενισχύσει το ρόστερ, ωστόσο ήταν και επιθυμία και του ίδιου να φορέσει ξανά τη φανέλα της ομάδας. Για τον λόγο αυτό, δεν χρειάστηκε και πολλή ώρα προκειμένου να οριστικοποιηθεί το deal.

Πρόκειται για μια δοκιμασμένη σίγουρα λύση για τη γραμμή κρούσης, μιας και είναι ένας έμπειρος ποδοσφαιριστής που σίγουρα μπορεί να δώσει πολλές λύσεις στον Φοίβο που θέλει έναν παίκτη που θα μπορεί να στείλει την μπάλα στα δίχτυα με ευχέρεια.

Η επίσημη ανακοίνωση του Φοίβου αναφέρει:
«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε και να καλωσορίσουμε στην ομάδα μας τον Λευτέρη Δράκο, ένα δικό μας παιδί, για την ποδοσφαιρική περίοδο 2019 – 2020. Του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική σεζόν».

Από εκεί και πέρα, δεν φαίνεται -στην παρούσα φάση- να έχει πολλές ελπίδες να επιστρέψει στην ομάδα ο τερματοφύλακας Μιχάλης Κεφάλας. Και αυτό διότι υπάρχει μια σημαντική διαφορά του ποδοσφαιριστή με την ομάδα στο οικονομικό σκέλος. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά το επόμενο διάστημα, δεν είναι καθόλου εφικτό να γίνει αυτή η μετεγγραφή.

Διαβάστε ακόμη

Δημήτρης Γκάιδας: «Δεν υπάρχει απογοήτευση»

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Το αξίζαμε, δίκαιη η παραμονή μας!»

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!