Ο Νίκος Οικονομόπουλος και φέτος στο Santa Marina Rhodes

Ο Νίκος Οικονομόπουλος  και φέτος  στο Santa Marina Rhodes

Ο Νίκος Οικονομόπουλος και φέτος στο Santa Marina Rhodes

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1441 ΦΟΡΕΣ

Ο αγαπημένος τραγουδιστής Νίκος Οικονομόπουλος έρχεται για μια ακόμα χρονιά στο νησί της Ρόδου, αύριο Σάββατο 20 Ιουλίου, για εμφάνιση στο Santa Marina Rhodes.

Το αγαπημένο beach bar του νησιού, υποδέχεται τον καταξιωμένο Έλληνα καλλιτέχνη, σε μια αξέχαστη και μαγική βραδιά δίπλα στη θάλασσα.

Για μια μόνο βραδιά, το Santa Marina Rhodes, μετατρέπεται στην πιο όμορφη.... πίστα, προκειμένου να φιλοξενήσει την αγαπημένη λαϊκή φωνή που θα μας διασκεδάσει όπως μόνο εκείνος ξέρει.
Στο πιο ειδυλλιακό τοπίο του νησιού, ο Νίκος Οικονομόπουλος υπόσχεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, μια αξέχαστη βραδιά, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, παρέα με τα δικά του αγαπημένα τραγούδια, αλλά και με τραγούδια άλλων καλλιτεχνών.

O τραγουδιστής, που από την πρώτη στιγμή αγαπήθηκε και μπήκε στις καρδιές μας, θεωρείται από τους κορυφαίους τραγουδιστές της αθηναϊκής μουσικής σκηνής και επιστρέφει στη Ρόδο για ένα ακόμα live.
“Βάλτο τέρμα”, “Τώρα τι να το κάνω”, “Ένα χρόνο ακριβώς”, “Στην καρδιά”, “Για παράδειγμα”, “Δε σ' αγαπάω”, “Για χίλιους λόγους”, “Ποτέ”, “Κοίτα να μαθαίνεις”, “Άκουσα”, “Αυτό το αστέρι”, “Εξαιτίας σου”, “Θα είμαι εδώ”, και “Εννοείται” είναι μερικές από τις επιτυχίες που θα τραγουδήσει ζωντανά για το κοινό του ο ξεχωριστός ερμηνευτής, στο ειδυλλιακό σκηνικό του Santa Marina.

Νίκος Οικονομόπουλος
20 Ιουλίου
Santa Marina
τηλέφωνο 6936801333
f: Santa Marina Rhodes
m: info@santamarinarhodes.gr

Διαβάστε ακόμη

Ανοικτό πάρτι σήμερα στη Ρόδο για τη στέψη του Καρόλου

Πέντε προτάσεις για ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς στη Ρόδο

Το “3rd Rhodes Salsa Weekend” είναι γεγονός!

Στη ραδιοφωνική οικογένεια του «Μελωδία Ρόδου» μπαίνει o Ν. Μουρατίδης

«Στην αγκαλιά σου»: Κυκλοφόρησε το νέο single του Ροδίτη ερμηνευτή, Νίκου Κυπριώτη

Σήμερα η συναυλία της Έλενας Παπαρίζου

Συναυλία στην Ιαλυσό

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στη Ρόδο!