Ο Ευαγόρας σύντομα στα νέα του γραφεία

Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες των συνεργείων στα νέα γραφεία του Ευαγόρα!
Όπως έχουμε γράψει ξανά, στο σύλλογο έγινε παραχώρηση από το Δήμο της Ρόδου ενός χώρου που βρίσκεται στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο «Καλλιπάτειρα», ο οποίος θα αποτελέσει το νέο σπίτι των «πρασίνων».


Με δικά τους έξοδα, οι υπεύθυνοι του Ευαγόρα προχωρούν στην απαραίτητη διαμόρφωση προκειμένου να δημιουργηθούν όχι μόνο αποδυτήρια αλλά και γραφεία. Αν όλα πάνε καλά και δεν σημειωθούν καθυστερήσεις, μέσα σε ένα μήνα ο χώρος θα είναι έτοιμος προς χρήση.

Η ομάδα, θα μπορεί δηλαδή να κάνει την προετοιμασία της για τη νέα χρονιά, έχοντας τα καινούργια της αποδυτήρια. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο νέος χώρος θα είναι εξοπλισμένος με ντους και ντουλάπια, ενώ θα δημιουργηθεί και μια αίθουσα μέσα στην οποία θα υπάρχει όλη η ιστορία του συλλόγου με τρόπαια, παλιές φωτογραφίες και αρχειακό υλικό. Η διοίκηση έχει τη διάθεση και την όρεξη να κάνει ότι περνάει από το χέρι της προκειμένου να κάνει το χώρο λειτουργικό και άνετο για όλους τους ποδοσφαιριστές.

Πήρε και τον Κούτρη
Στο μεταξύ, ακόμα ένας νεαρός ποδοσφαιριστής προστέθηκε στο ρόστερ της ομάδας. Πρόκειται για το νεαρό Γιάννη Κούτρη, ο οποίος μέχρι και πρόσφατα έπαιζε για λογαριασμό των Ιπποτών της Μεσαιωνικής Πόλης.

Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:

«Ο ΑΟ Ευαγόρας Ρόδου ανακοινώνει την απόκτηση του Γιάννη Κούτρη. Ο νεαρός παίκτης συμφώνησε για έναν χρόνο με το σύλλογο μας. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε καλή χρονιά».