Μεγάλο λίφτινγκ στον Δαμάγητο

Αρκετά αλλαγμένος σε σχέση με πέρυσι θα είναι ο Δαμάγητος Θεολόγου, καθώς αρκετοί ποδοσφαιριστές δεν θα δώσουν το “παρών” στο νέο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας.

Οι περισσότεροι μάλιστα είναι πρωτοκλασάτα ονόματα που θεωρείται δεδομένο ότι σε όποια ομάδα και αν συνεχίσουν την καριέρα τους θα προσφέρουν σημαντικές υπηρεσίες.

Όπως για παράδειγμα ο Αξιώτης που επέστρεψε στον Φοίβο Κρεμαστής. Εκτός από τον ίδιο, άλλοι έξι παίκτες θα πρέπει να θεωρούνται παρελθόν για την ομάδα του Θεολόγου που κάνει πραγματικό …λίφτινγκ!

Πρόκειται για τους Επιφάνη, Σαπαλίδη, Αξιώτη, Καψαλάκη, Καρτάλη, Σταυλά και Μάτση για τους οποίους θεωρείται δεδομένο  ότι δεν θα ανανεώσουν τη συνεργασία τους, καθώς και ο σχεδιασμός του σωματείου είναι πλέον εντελώς διαφορετικός σε σχέση με την πρόσφατη αγωνιστική περίοδο.

Η ομάδα του Θεολόγου θα «κατέβει» στο πρωτάθλημα έχοντας σαν μεγάλο της στόχο να εξασφαλίσει όσο πιο γρήγορα γίνεται την παραμονή της και από εκεί και πέρα αν είναι εφικτό να πετύχει ένα καλό πλασάρισμα στην τελική βαθμολογία. Αυτό είναι κάτι που θα ικανοποιήσει ιδιαίτερα τη νέα διοίκηση του συλλόγου.

Ψάχνει δυο τερματοφύλακες
Σε ότι έχει να κάνει με τις υπόλοιπες μετεγγραφικές κινήσεις, ο Δαμάγητος κινείται για να αποκτήσει δυο τερματοφύλακες. Είναι πλέον επιτακτική ανάγκη, μιας και μετά την αποχώρηση του Μάτση, ουσιαστικά η ομάδα έχει μείνει χωρίς τερματοφύλακα. Η διοίκηση βρίσκεται ήδη στη  διαδικασία αναζήτησης και πολύ σύντομα θα υπάρχουν εξελίξεις για το θέμα αυτό.