ΑΣ ΡΟΔΟΣ: Τη Δευτέρα το ξεκίνημα

Με όραμα και φιλοδοξίες να φτιάξουν μια ισχυρή ομάδα, η οποία θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, η Ρόδος ξεκινάει την προσεχή Τρίτη 30 Ιουλίου την προετοιμασία της υπό τις οδηγίες του προπονητή Νίκου Κουρμπανά.

Η πρώτη προπόνηση έχει καθοριστεί να γίνει στις 7μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο, ενώ νωρίτερα θα πραγματοποιηθεί και ο καθιερωμένος αγιασμός. Σχετική είναι και η ακόλουθη ανακοίνωση που εξέδωσαν οι «πράσινοι»:

«Την Τρίτη 30 Ιουλίου, βάζουμε μπροστά τις μηχανές και ξεκινάμε! Η νέα ομάδα της Ρόδου συγκεντρώνεται και όλοι οι ποδοσφαιριστές, μαζί με τη Διοίκηση, το τεχνικό τιμ και τα μέλη των Ακαδημιών, θα είναι παρόντες στο Δημοτικό Στάδιο Ρόδου, στις 7 μμ , όπου και θα γίνει ο καθιερωμένος αγιασμός, για τη νέα αγωνιστική χρονιά!»

Όπως όλα δείχνουν, η προετοιμασία θα ξεκινήσει χωρίς να έχει κλείσει το ρόστερ, μιας και απομένουν ορισμένες ακόμα κινήσεις να γίνουν, σύμφωνα και με τις εισηγήσεις του νέου προπονητή. Τα «ελάφια» θέλουν να κάνουν άλλες δυο τουλάχιστον μετεγγραφές ωστόσο δεν βιάζονται καθόλου μιας και ο στόχος τους είναι να βρουν τους κατάλληλους παίκτες που πραγματικά θα μπορούν να βοηθήσουν τη νέα χρονιά. Η ομάδα της πόλης μας θέλει να κάνει κινήσεις ουσίας και όχι εντυπωσιασμού και για τολόγο αυτό όλες οι περιπτώσεις περνούν από το …κόσκινο της τεχνικής ηγεσίας.