Flashback: Ο Αλέκος Κακλαμάνος με τη φανέλα της ΑΕΠ

Flashback: Ο Αλέκος Κακλαμάνος με τη φανέλα της ΑΕΠ

Flashback: Ο Αλέκος Κακλαμάνος με τη φανέλα της ΑΕΠ

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 407 ΦΟΡΕΣ

Μια σίγουρα σπάνια φωτογραφία. Ο Αλέκος Κακλαμάνος στις αρχές της δεκαετίας του 1990 με τη φανέλα της Αθλητικής Ένωσης Παναγωγιαννιών (ΑΕΠ) στο γήπεδο Κοσκινού. Είναι από παιχνίδι με τον Διγενή στο πλαίσιο της Α' Κατηγορίας Δωδεκανήσου.

Ο Κακλαμάνος, εικονίζεται εδώ σε μια από τις τελευταίες του εμφανίσεις με την ΑΕΠ, πριν πάρει μετεγγραφή για τον Ιάλυσο και ξεκινήσει στη συνέχεια την μεγάλη καριέρα τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Ήταν ένα από τα μεγάλα ταλέντα που είχε στις τάξεις της η ΑΕΠ εκείνη την εποχή.

Με προπονητή τον Σαλβατόρε Γκιούντιτσε, ο οποίος προφανώς είχε πολύ καλό ...ποδοσφαιρικό μάτι και έκανε ένα μεγάλο "παιδομάζωμα", ξεπήδησαν αρκετοί ταλαντούχοι παίκτες που άλλοι έκαναν καριέρα και άλλοι όχι.

Ο Αλέκος Κακλαμάνος πήρε μετεγγραφή για τον Ιάλυσο το 1993 και από εκεί και πέρα έπαιξε στον Ολυμπιακό, τον Αθηναϊκό, τον Πανελευσινιακό, τη Σαρλερουά, τη Γάνδη, τη Σταντάρ Λιέγης, τον ΑΠΟΕΛ, τον Εργοτέλη, την Κέρκυρα, την Ένωση Νέων Παραλιμνίου, τη Ρόδο, την Ουνιόν, τον Κλεάνθη Παραδεισίου, τον Θρασύβουλο και τον Περαμαϊκό. Πλέον, στα 45 του χρόνια (γεννηθείς στις 20 Μαίου του 1974), αγωνίζεται ακόμα με τα χρώματα του Κλεόβουλου της Λίνδου.

Διαβάστε ακόμη

Καλά άλματα για τη Νικόλ Κυριακοπούλου με… φόντο τη Ρώμη

Σάββας Ορφανίδης: «Τρεις νίκες και βλέπουμε»

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”