Rock Concert από Ρόδιους καλλιτέχνες στο κέντρο της πόλης

Rock Concert από  Ρόδιους καλλιτέχνες στο κέντρο της πόλης

Rock Concert από Ρόδιους καλλιτέχνες στο κέντρο της πόλης

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 469 ΦΟΡΕΣ

Ένα τριήμερο με διαφορετικότητα, αυτό της 2ης, 3ης και 4ης Αυγούστου 2019, με πρωταγωνιστές, ντόπια μουσικά σχήματα και ταλαντούχους καλλιτέχνες της περιοχής μας.

Η διοργάνωση, Rock Concert, πραγματοποιείται στην Πλατεία πίσω από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, από Τμήμα Πολιτισμού Δωδεκανήσου, στο πλαίσιο ανάδειξης των νέων, ταλαντούχων καλλιτεχνών του τόπου μας.
«Αξίζει τον κόπο, να ασχολούμαστε με τους νέους.

Αξίζει τον κόπο, να τους δίνουμε βήμα λόγου, ώστε να αποτυπώνουν την έκφραση της εποχής, μέσα από αυτό το είδος μουσικής με διαχρονικές αξίες. Κοντά στους νέους – είναι και η πρόταση του Περιφερειάρχη κ. Γιώργου Χατζημάρκου» δηλώνει ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος, Πολιτισμού Δωδεκανήσου κ. Κάλλιστος Διακογεωργίου.

Τρία μουσικά βράδια, θα γεμίσουν με κέφι και rock νότες το κέντρο της Ρόδου και σύμφωνα με το πρόγραμμα, στις 2 Αυγούστου θα παίξει το συγκρότημα IRON FACE στις 3 Αυγούστου το συγκρότημα OUTPASS και στις 4 Αυγούστου το συγκρότημα C:REAL. Επίσης, θα συμμετάσχει και το συγκρότημα D-Spot. Θα ακουστούν καινούρια κομμάτια, αλλά και διασκευές ροκ μουσικής.

Αναφορικά με τις εκδηλώσεις, ο μουσικός κ. Γιώργος Καβάσιλας, δήλωσε ότι, σήμερα Παρασκευή 2 Αυγούστου θα συμμετάσχει στη συναυλία καθηγήτρια λίρας, για συνδυασμό παραδοσιακής με ροκ μουσική.
Ώρα έναρξης προγράμματος κάθε βράδυ στις 21:00.

Rock Concert
2, 3, 4 Αυγούστου
Πλατεία Κουντουριώτη
Ώρα 21:00

Διαβάστε ακόμη

Ανοικτό πάρτι σήμερα στη Ρόδο για τη στέψη του Καρόλου

Πέντε προτάσεις για ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς στη Ρόδο

Το “3rd Rhodes Salsa Weekend” είναι γεγονός!

Στη ραδιοφωνική οικογένεια του «Μελωδία Ρόδου» μπαίνει o Ν. Μουρατίδης

«Στην αγκαλιά σου»: Κυκλοφόρησε το νέο single του Ροδίτη ερμηνευτή, Νίκου Κυπριώτη

Σήμερα η συναυλία της Έλενας Παπαρίζου

Συναυλία στην Ιαλυσό

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στη Ρόδο!