Ο «Γλάρος», η Φουρέιρα και το Συμιακό Θέατρο!

Ιδιαίτερα «καυστικός» και πλήρως εναρμονισμένος με την επικαιρότητα της ημέρας ήταν περασμένη Παρασκευή το βράδυ ο Μανώλης Αντωνόγλου που έγραψε, σκηνοθέτησε και πρωταγωνίστησε στην παράσταση «Τα κουτσάκια του κομού» στη Μεσαιωνική Τάφρο.  

 Την Παρασκευή λοιπόν έκανε τον γύρο της Ελλάδας και φιλοξενήθηκε σε ενημερωτικές ιστοσελίδες πανελλαδικής εμβέλειας η είδηση ότι η Ελένη Φουρέιρα τραγούδησε στο Φεστιβάλ Σύμης playback έχοντας λάβει μια αρκετά μεγάλη αμοιβή.

Το ίδιο βράδυ λοιπόν ο κ. Αντωνόγλου και ενώ υποδυόταν στην παράσταση τον Ευστράτιο που είχε μια έντονη στιχομυθία με την αδελφή του υποψήφια δημογερόντισσα της Σύμης, αυτοσχεδίασε λέγοντάς της: «Δεν είδες τι έπαθε και ο "Γλάρος" που έφερε τη  Φουρέιρα για να πάρει ψήφους;» προκαλώντας άφθονο γέλιο σε μεγάλο μέρος του κοινού στην Τάφρο που είχε συνειδητοποιήσει σε τι αναφερόταν!

Όπου «Γλάρος» το παρατσούκλι του δημάρχου Σύμης, Λευτέρη Παπακαλοδούκα…

Το παραπάνω περιστατικό μάλιστα… έδεσε αρμονικά με τη  βραδιά, αφού τις στιγμές που επικρατούσε απόλυτη σιγή στο Μεσαιωνικό Θέατρο (σ.σ. στα μικρά διαλείμματα για να αλλάξουν τα σκηνικά), ακουγόταν έντονα η Ελένη Φουρέιρα που τραγουδούσε την ίδια ώρα μόλις μερικά μέτρα πιο μακριά, στο Δημοτικό Στάδιο “Διαγόρας”!

Μπ.Μ.


* Φώτο: Φίλιππος Φιλίππου