Ο Στράτος Τσιρακάκης στις 17 Αυγούστου στην Ψίνθο

Ο Στράτος Τσιρακάκης στις 17 Αυγούστου στην Ψίνθο

Ο Στράτος Τσιρακάκης στις 17 Αυγούστου στην Ψίνθο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 409 ΦΟΡΕΣ

Μια ακόμα γιορτή ρεβιθιού πρόκειται να πραγματοποιήσει ο πολιτιστικός σύλλογος της Ψίνθου "Τέρψις", το Σάββατο 17 Αυγούστου στην πλατεία του χωριού.

Έπειτα απο τις δύο προηγούμενες επιτυχημένες γιορτές ρεβιθιού, με την ιδιαίτερα μεγάλη προσέλευση του κόσμου, τα μέλη του πολιτιστικού συλλόγου προετοιμάζονται για την τρίτη κατά σειρά γιορτή που στόχο έχει την ανάδειξη της τουριστικής ταυτότητας του χωριού αλλά και της τοπικής του παραγωγής.

Πολιτιστικοί σύλλογοι, χορευτές και χορεύτριες, εκθέσεις με παραδοσιακά προϊόντα και γλυκίσματα περιμένουν τους επισκέπτες της 3ης γιορτής Ρεβιθιού».

Όπως και τις προηγούμενες χρονιές, τα κιόσκια θα είναι εφοδιασμένα με τοπικές γεύσεις, όπως ρεβίθια με γίδα μαγειρεμένα στον ξυλόφουρνο που θα παρέχονται δωρεάν στους παρευρισκόμενος ενώ θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά τον τρόπο παρασκευής του παραδοσιακού πιτταρουδιού.

Την ψυχαγωγία της γιορτής θα αναλάβει για ακόμα μια φορά ο Στράτος Τσιρακάκης με την ορχήστρα του, ένας από τους πιο καταξιωμένους καλλιτέχνες του νησιού μας που υπόσχεται να απογειώσει το κέφι και τη διάθεση της γιορτής.

3η γιορτή Ρεβιθιού
17 Αυγούστου
Ώρα: 19:00
Ψίνθος
Είσοδος ελεύθερη

Διαβάστε ακόμη

Ανοικτό πάρτι σήμερα στη Ρόδο για τη στέψη του Καρόλου

Πέντε προτάσεις για ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς στη Ρόδο

Το “3rd Rhodes Salsa Weekend” είναι γεγονός!

Στη ραδιοφωνική οικογένεια του «Μελωδία Ρόδου» μπαίνει o Ν. Μουρατίδης

«Στην αγκαλιά σου»: Κυκλοφόρησε το νέο single του Ροδίτη ερμηνευτή, Νίκου Κυπριώτη

Σήμερα η συναυλία της Έλενας Παπαρίζου

Συναυλία στην Ιαλυσό

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στη Ρόδο!