«Απόβαση» επιχειρηματιών στη Ρόδο για την  εμφάνιση του Αντώνη Ρέμου

Επώνυμοι, επιχειρηματίες, εφοπλιστές έχουν ήδη καταφθάσει απο διάφορα μέρη της Ελλάδας προκειμένου να απολαύσουν την αυριανή εμφάνιση του Αντώνη Ρέμου στο Santa Marina της Ρόδου.

Η πολυσυζητημένη εμφάνιση του αγαπημένου τραγουδιστή στο νησί του ήλιου για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, ανεβάζει το επίπεδο του νησιού μας προσελκύοντας επιχειρηματίες και γνωστούς celebrities οι οποίοι μάλιστα έχουν ήδη αρχίσει να καταφθάνουν για να τον απολαύσουν on stage!

Το Santa Marina Rhodes υποδέχεται τον καταξιωμένο Έλληνα καλλιτέχνη, για μια αξέχαστη και μαγική βραδιά δίπλα στη θάλασσα για να απογειώσει για μια ακόμη φορά τη διασκέδασή μας.

Το νησί της Ρόδου, μπαίνει  ξανά στα μεγάλα event που χρόνια λείπανε από το νησί, ανεβάζοντας τον πήχη στον τομέα της διασκέδασης, ακόμη πιο ψηλά, δίνοντας του πίσω τη... χαμένη αίγλη του.

Στο πιο ειδυλλιακό τοπίο του νησιού, ο Αντώνης Ρέμος θα ερμηνεύσει τις γνωστές του επιτυχίες με την ξεχωριστή φωνή που όλοι γνωρίζουμε και αγαπάμε.

Στην καρδιά του Αυγούστου, ο αγαπημένος Αντώνης Ρέμος έρχεται για μια και μοναδική εμφάνιση στο Santa Marina Rhodes, για να μας χαρίσει τις πιο μαγικές στιγμές.
 

Αντώνης Ρέμος

10 Αυγούστου

Santa Marina

τηλέφωνο 6936801333

 f: Santa Marina Rhodes

m: info@santamarinarhodes.gr