Βρέθηκε το αυτοκίνητο που κλάπηκε έξω από ξενοδοχείο της Ρόδου

Στην περιοχή της Ανάληψης εντοπίστηκε τελικά το ολοκαίνουργιο ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο,  το οποίο αφαίρεσαν την περασμένη Δευτέρα το βράδυ άγνωστοι δράστες, έξω από ξενοδοχείο της Ιαλυσού και εξαφανίστηκαν!

Όπως έγινε γνωστό, το όχημα εντοπίστηκε από κατοίκους στην περιοχή της Ανάληψης στις 7 Αυγούστου και ενημερώθηκε σχετικά η αστυνομία.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που συνέλεξε η «Ροδιακή», οι τουρίστες που διέμεναν σε ξενοδοχείο στην παραλία της Ιαλυσού ενημέρωσαν στις 6 Αυγούστου το πρωί την εταιρεία απ’ όπου ενοικίασαν, που εδρεύει επίσης στην ίδια περιοχή, για το περιστατικό κλοπής του οχήματος.

Με βάση τα όσα ανέφεραν, το προηγούμενο βράδυ και ενώ κοιμούνταν στο δωμάτιό τους, άγνωστοι δράστες έκλεψαν τα κλειδιά του Ι.Χ., τα διαβατήριά τους και χρηματικό ποσό περίπου 3.500 ευρώ και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν μαζί με το αυτοκίνητο!

Το αυτοκίνητο μάρκας Skoda Fabia κόκκινο μόλις είχε αγορασθεί και ανήκει σε μικρή τοπική εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων, ενώ το περιστατικό καταγγέλθηκε και στο Αστυνομικό Τμήμα Ιαλυσού,  το οποίο και διεξήγαγε την  έρευνα.